Jul

JUL I KAFFEPORTEN
Jul i Kaffeporten er en helt særlig tid. Her får vi lov til at hjælpe dig med personlige gaver til dine kære eller ansatte.

CHOKOLADE
Vi har et stort udvalg af chokolade fra Anker Chokolade som vi selvfølgelig pakker smukt ind, så alt bliver så nemt som muligt for dig.

GAVEKURVE
Gavekurve har vi året rundt, men til jul har vi ekstra mange at vælge imellem og de særlige julekurve er fyldt med julede godter til hele familien. Kurvene er pakket flot ind i cellofan og præsenterer sig rigtig flot som gave.
For os er det er vigtigt at nævne, at den cellofan vi bruger er lavet af majsstivelse og derfor er et bedre miljømæssigt valg end almindelig cellofan.

Er du ikke til pyntede kurve har vi også flotte sorte æsker med låg som ligeledes præsenterer sig flot. Disse æsker er også noget nemmere at transportere eller sende.

Husk at du altid kan få sammensat din helt egen gavekurv med varer efter eget valg. Kon ind i vores butik og se varerne eller bliv inpsireret her på siden og ring til os eller send en mail.

JULETHE
Julethe er en af de mest populære varer i Kaffeporten og i år har vi flere varianter end vi plejer.
Julethe findes både som hvid, grøn, sort og rød the.

FIRMAGAVER
Står du og vil forkæle dine ansatte med en personlig gave, så kom endelig ind og få en snak. Vi kan altid sammensætte de helt rigtige varer, så det bliver en spændende gave at få.

Viser 1–15 af 34 resultater