Udsolgt

Brændte Mandler økologisk

kr.55,00

Æske med 105g brændte Valencia mandler / kanel / vanilje / Ecuador 70% mørk chokolade

Ikke på lager

Kategori:

Beskrivelse

BRÆNDTE MANDLER

Brændte mandler er endnu en økologisk klassisker fra Anker Chokolade.

ANKER COKOLADE

En skøn verden af flot, fyldt chokolade. Vi har valgt deres produkter fordi det er af
den fineste kvalitet og de er ikke bange for nye og utraditionelle smags sammensætninger. Hos Anker Chokolade laver de chokolade med kærlighed og det kan smages. Alt fra dem er håndlavet, da de ikke tror på, at store maskiner kan gøre arbejdet lige så godt. Så alt fra start, hvor skallen er støbt til slut, hvor de pensles på toppen, der har det været i kvalificerede hænder.

CHOKOLADE

Med sin intense smag, elegante udseende og oveni købet meget velduftende, så er chokolade en helt overdådig sanseoplevelse, som de fleste falder for. Enten om det er som flydende drik, massive plader eller lækre fyldte stykker, så er der noget for enhver smag.

NØDDER:

Alle slags nødder bruges til at blive dyppet i de forskellige slags typer chokolade. Og der tilsættes gerne forskellige smage som f.eks. salt, lakrids, chili, karamel, frugt eller andet der går godt til chokoladen.

FYLDT CHOKOLADE

De smukke, små stykker som alle er en overraskelse findes med alverdens fyld og med tiden er de blevet mere elegante og meget flotte i deres udseende.

Man har altid lavet flotte gaveæsker med fyldte chokolader. De bruges til gaver til enhver lejlighed og bliver altid modtaget med store smil.

Brændte mandler:

Ingredienser:

MANDLER*, kakaomasse*, rørsukker*, kakaosmør*, solsikkelecithin*, vaniljeekstrakt*, vand, kanel*, vanilje*

* = økologisk

Kan indeholde spor af nødder

Højde17,5 cmBredde7,5 cmDybde5,0 cmVægt105 gram

Du kunne også være interesseret i...