Matcha

MATCHA
Matcha betyder knust the eller pulvereíseret the og det er den reneste form for grøn the og har den smukkeste grønne farve.

DYRKNING
Landmænd i Japan dyrker matcha planter i skyggen. Det er med til at øge væksten og produktionen af koffein og giver et højere indhold af antioxidanter samt en grønnere farve end almindelig grøn the.

Efter bladene er blevet høstet, bliver de dampet og tørret. Derefter bliver bladene stenmalet til at fint pulver og derved bevares theens smag og alle dens næringsstoffer.

BRYGNING
Det fine pulver piskes op med lidt vand og kan drikkes som en kop almindelig the eller blandes op med mælk eller plantebasserede drikke som havre eller mandel til an skøn kop matcha latte.

Matcha er kendt for sine sunde egenskaber og ved blandt andet at være rig på antioxidanter.

Matcha indeholder koffein, men er opkvikkende på en mere mild måde end kaffe er det. Det optages over længere tid og derfor er effekten også mere langsigtet.
En kop indeholder mere koffein end en kop almindelig the og det anbefales ikke at at drikke mere end 1-2 kopper om dagen.

Der kan være stor prisforskel på matcha og som hovedregel er de billigste kun til madlavning. Dem har vi dog ikke i vores butik, men kun de bedste af den fine kvalitet til at drikke.

Udover at sælge den pulveriserede the, har vi også en del tilbehør. Som en måleske, så du doserer det fine pulver korrekt og det populære “Chasen” piskeris. Med det får du pisket pulveret helt perfekt til en skøn kop derhjemme.

Viser alle 3 resultater