Chokolade

CHOKOLADE
Chokoladen i vores butik er primært fra Anker Chokolade. En skøn verden af flot, fyldt chokolade. Vi har valgt deres produkter fordi det er af
den fineste kvalitet og de er ikke bange for nye og utraditionelle smags sammensætninger. Hos Anker Chokolade laver de chokolade med kærlighed og det kan smages. Alt fra dem er håndlavet, da de ikke tror på, at store maskiner kan gøre arbejdet lige så godt. Så alt fra start, hvor skallen er støbt til slut, hvor de pensles på toppen, der har det været i kvalificerede hænder.

BÆREDYGTIGHED
Desuden går de op i bæredygtighed, så det meste af deres emballage er fra genbrugsmaterialer og deres æsker har derfor et flot og rustikt udtryk.

To gange om året skifter de dele af chokoladestykkerne ud. Det gør det nyt og spændende og så bruger de sæsonens råvarer. Det giver meninng! Og det er bæredygtighed.

GAVEÆSKER
Vi har gaveæsker til enhver lejlighed. Til den lille opmærksomhed med 6 stk. eller den store indbydende æske med 24 stk.
Deres marcipan cigarer og fyldte hjerter er også altid et sikkert bud på en betænksom gave. Desuden er de gode til at lave nogle lidt utroditionelle ting til jul og påske.
Vi pakker selvfølgelig altid dine æsker flot ind, hvis du ønsker det.

FLØDEBOLLER
Udover al chokoladen, så finder du også de populære flødeboller hos os. Det er de “rigtige” med marcipanbund og spændende fyld. Der kommer friske hjem hver uge.
Desuden finder du også et udvalg af plader med forskelligt fyld og spændende nødder i gavepose.

Viser alle 12 resultater