Kaffeportens egne varer

KAFFEPORTENS EGNE VARER

Kaffeportens egne varer er en række varer som vi selv har fået fremstillet og har været med til at udvikle. I alle tilfælde har vi brugt varer af høj kvalitet som alle er økologiske.  Derefter bruger vi lang tid på at finde de helt rette sammensætninger til blandt andet vores the blandinger.

I denne katagogi finder du blandt andet drip bag coffee, matcha og flere varianter af the blandinger.

Til drip bag kaffe har vi valgt at bruge en mexikansk mellemristet bønne med en dejlig eftersmag af chokalade. Drip bag er perfekt, hvis du ønsker en lækker kop kaffe hurtigt. Den er nem og hurtig at bruge derhjemme eller på arbejde og i naturen.

Matchaen har vi nøje udvalgt fordi den er så blød og rund i smagen. Med denne matcha får du en virkelig lækker kop af Det grønne guld som selvfølgelig også er økologisk.

Vores the blandinger er meget specielle for os og der er brugt lang tid på at udvikle hver eneste af dem. Vores mest ikoniske er nok vores Earl Grey lavet på to slags sort the og Kaffeportens No 1 som er dejlig frisk. Som noger nyt er sidstnævnte også kommet i thebreve som du kan købe i æske med 10stk.

Jeg håber at du vil sætte pris på vores særligt udviklede varer.

Viser alle 13 resultater