Bestil inden d.20. april og få en æske af vores tebreve. Værdi 59,-
kr.115,00
Vores sæsonæske – Ankers Vinter – indeholder følgende stykker:
2 * Brunet smør karamel / mælkechokolade
2 * Grillet marcipan / pistacienød / Ecuador 70% mørk chokolade
2 * Nougat / São Tomé 66% mørk chokolade
2 * Bergamotte / kornblomst / hvid chokolade
Ikke på lager
Ankers vinter er en flot sæsonæske fra Anker Chokolade. I den finder du fem nye varianter af deres fyldte økologisk chokolader.
En skøn verden af flot, fyldt chokolade. Vi har valgt deres produkter fordi det er af
den fineste kvalitet og de er ikke bange for nye og utraditionelle smags sammensætninger. Hos Anker Chokolade laver de chokolade med kærlighed og det kan smages. Alt fra dem er håndlavet, da de ikke tror på, at store maskiner kan gøre arbejdet lige så godt. Så alt fra start, hvor skallen er støbt til slut, hvor de pensles på toppen, der har det været i kvalificerede hænder.
Med sin intense smag, elegante udseende og oveni købet meget velduftende, så er chokolade en helt overdådig sanseoplevelse, som de fleste falder for. Enten om det er som flydende drik, massive plader eller lækre fyldte stykker, så er der noget for enhver smag.
Helt tilbage til det fjerde århundrede efter kristi fødsel, navngav Mayaerne kakaotræet. De troede på at træet tilhørte guderne og at kakaofrugterne der voksede på træet, var gudernes gave til mennesket.
Sådan startede det hele og kakaofrugterne blev hurtigt omdannet til den flydende drik som vi kender. Senere er kakao også blevet brugt som valuta og hurtigt fandt spanierne ud af at organisere flere plantager, for at optimere udbyttet.
Senere blev man opmærksom på den energi og kraft som man mente var i chokoladen. Man drak den blandt andet til bryllupsceremonier og krigere fik kakao presset i små tabletter med på togt.
Senere igen brugte man chokolade i madlavning og op i det attenhundrede tallet blev det også brugt som medicin. Franske læger mente blandt andet, at med chokolade kunne man kurere kroniske sygdomme og knuste hjerter…
Kakaobønnen vokser i store frugter og trives bedst i tropiske egne. Bønnerne tages ud af frugten og gennemgår en fermenteringsproces og derefter tørres de i op til 20 dage.
For at bønnerne kan udvikle smag og aroma skal de nu ristes og derefter males bønnerne til det fine pulver som vi kender.
Vi kender alle den ren mørke chokolade også kendt som bittersød. Her er det foretrukne at kakaomasse procenten er mellem 60-80.
Mælkechokolade har en procent omkring de 40 og er derfor ikke lige så bitter som mørk chokolade.
Hvid chokolade har ingen kakaomasse og derfor ingen bitterhed overhovedet.
De smukke, små stykker som alle er en overraskelse findes med alverdens fyld og med tiden er de blevet mere elegante og meget flotte i deres udseende.
Man har altid lavet flotte gaveæsker med fyldte chokolader. De bruges til gaver til enhver lejlighed og bliver altid modtaget med store smil.
En klassisker fra Anker Chokolade denne jul er deres julegris.
Ankers vinter:
INGREDIENSER:
Kakaomasse*, kakaosmør*, rørsukker*, solsikkelecithin*, MÆLKEPULVER*, vaniljeekstrakt*, glukose*, invertsukker*, maltodextrin*, citronsyre (E330), kornblomst*, MANDLER*, vand, HASSELNØDDER*, PISTACIENØDDER*, blodappelsinjuice*, balsamico*, yuzupulver*, lakridspulver*, lakridsgranulat*, salt, gurkemeje*, aktivt kul*
* = økologisk
Opbevares køligt ved højst 18 grader
Kan indeholde spor af mælk og nødder
Kaffeporten drives af Heidi som til daglig er at finde i butikken. Her er der fokus på smag, kvalitet og økologi. Kaffeporten udvikler også deres egne te blandinger, drip bags og matcha.
Amagerbrogade 9b, st. tv
2300 København S
Mandag – Fredag: 10:00 – 17:30
Lørdag: 10:00 – 16:00
Søndag: Lukket
© Kaffeporten 2025 • CVR 39630257 • Template by Drop By Collective