Udsolgt

Ankers store Julegris økologisk

kr.160,00

Ankers store julegris – Den økologiske marcipangris fra Anker Chokolade er en klassisker for alle der elsker julen.

Den er ofte at finde som mandelgave.

Ikke på lager

Kategorier: ,

Beskrivelse

ANKERS JULEGRIS

Ankers julegris – Den økologiske marcipangris fra Anker Chokolade er en klassisker for alle der elsker julen. Den er ofte at finde som mandelgave eller som den ekstra lille opmærksomhed.

JUL I KAFFEPORTEN
Jul i Kaffeporten er en helt særlig tid. For her får vi lov til at hjælpe dig med personlige gaver til dine kære eller ansatte.  Vi hjælper gerne med at finde de helt rette gaver og pakker selvfølgelig altid smukt ind.

INGREDIENSER:

Kakaomasse*, kakaosmør*, rørsukker*, solsikkelecithin*, vaniljeekstrakt*, MANDLER*, vand, invertsukker*, flormelis*, hindbærpulver*

* = økologisk

Opbevares køligt ved højst 18 grader

Kan indeholde spor af mælk og nødder

Anker chokolade har et større sortiment af julechokolade. Blandt andet deres fine æske med sæsonens stykker:  Ankers Vinter økologisk

CHOKOLADE

Med sin intense smag, elegante udseende og oveni købet meget velduftende, så er chokolade en helt overdådig sanseoplevelse, som de fleste falder for. Enten om det er som flydende drik, massive plader eller lækre fyldte stykker, så er der noget for enhver smag.

FYLDT CHOKOLADE

De smukke, små stykker som alle er en overraskelse findes med alverdens fyld og med tiden er de blevet mere elegante og meget flotte i deres udseende.

Man har altid lavet flotte gaveæsker med fyldte chokolader. De bruges til gaver til enhver lejlighed og bliver altid modtaget med store smil.

Du kunne også være interesseret i...