Ankers chokoladecigar økologisk

kr.49,00

Æske  med 1 stk. af Ankers cigarer som er økologisk.

Cigaren er fyldt med marcipan og smagt til med cubansk rom.

 

Beskrivelse

ANKERS CIGAR

Æske  med 1 stk. af Ankers cigarer som er økologisk.

Cigarerne er fyldt med marcipan og smagt til med cubansk rom.

Chokoladen  i vores butik er primært fra Anker chokolade. En skøn verden af flot, fyldt chokolade. Vi har valgt deres produkter fordi det er den fineste kvalitet og de er ikke bange for nye og utraditionelle smags sammensætninger. Hos Anker Chokolade laver de chokolade med kærlighed og det kan smages. Alt fra dem er håndlavet, da de ikke tror på, at store maskiner kan gøre arbejdet lige så godt. Så alt fra start, hvor skallen er støbt til slut, hvor de pensles på toppen, der har det været i kvalificerede hænder.

Desuden går de op i bæredygtighed, så det meste af deres emballage er fra genbrugsmaterialer og deres æsker har derfor et flot rustikt udtryk.

To gange om året skifter de dele af chokoladestykkerne ud. Det gør det nyt og spændende og så bruger de sæsonens råvarer. Det giver meninng! Og det er bæredygtighed.

CHOKOLADENS HISTORIE

Helt tilbage til det fjerde århundrede efter kristi fødsel, navngav Mayaerne kakaotræet. De troede på at træet tilhørte guderne og at kakaofrugterne der voksede på træet, var gudernes gave til mennesket.

Sådan startede det hele og kakaofrugterne blev hurtigt omdannet  til den flydende drik som vi kender. Senere er kakao også blevet brugt som valuta og hurtigt fandt spanierne ud af at organisere flere plantager, for at optimere udbyttet.

Senere blev man opmærksom på den energi og kraft som man mente var i chokoladen. Man drak den blandt andet til bryllupsceremonier og krigere fik kakao presset i små tabletter med på togt.

Senere igen  brugte man chokolade i madlavning og op i det attenhundrede tallet blev det også brugt som medicin. Franske læger mente blandt andet, at med chokolade kunne man kurere kroniske sygdomme og knuste hjerter…

DYRKNING OG FORARBEJDNING

Kakaobønnen vokser i store frugter og trives bedst i tropiske egne. Bønnerne tages ud af frugten og gennemgår en fermenteringsproces og derefter tørres de i op til 20 dage.

For at bønnerne kan udvikle smag og aroma skal de nu ristes og derefter males bønnerne til det fine pulver som vi kender.

REN CHOKOLADE

Vi kender alle den ren mørke chokolade også kendt som bittersød. Her er det foretrukne at kakaomasse procenten er mellem 60-80.

Mælkechokolade har en procent omkring de 40 og er derfor ikke lige så bitter som mørk chokolade.

Hvid chokolade har ingen kakaomasse og derfor ingen bitterhed overhovedet.

ANKERS CIGARER

Æske fyldt med 4 stk. Ankers cigarer er lavet af marcipan med cubansk rom, mørk chokolade og kakaopulver.
Den sikre gave til enhver mand eller dig der elsker god marcipan.
Og desuden den helt perfekte gave til FARS DAG.

Andre muligheder til gaver ved særlige lejligheder kunne være Ankers hjerter.

INGREDIENSER:

Kakaomasse*, kakaosmør*, rørsukker*, solsikkelecithin*, vaniljeekstrakt*, MANDLER*, vand, invertsukker*, kakaopulver*, flormelis*, vanilje*, rom*

* = økologisk

Næringsindhold pr. 100g:
Energi:           2074KJ/ 497kcal
Fedt:                                            33g
Mættede fedtsyrer:              9g
Kulhydrat:                                  36g
– sukkerarter:                           34g
Protein:                                        10g
Salt:                                              0,0g

Du kunne også være interesseret i...