Udsolgt

Ankers Marcipankugler økologisk

kr.90,00

Ankers Marcipankugler består af tre varianter:

– Marcipan / kokos / flormelis / mørk chokolade

– Marcipan / passionsfrugt / mørk chokolade

– Marcipan / kirsebær / mørk chokolade

Ikke på lager

Kategorier: ,

Beskrivelse

ANKERS MARCIPANKUGLER

Ankers marcipankugler er en fin lille æske med 6 økologisk marcipankugler. Med tre forskellige slags fyld: kokos, passionsfrugt og kirsebær.

ANKER CHOKOLADE

En skøn verden af flot, fyldt chokolade. Vi har valgt deres produkter fordi det er af
den fineste kvalitet og de er ikke bange for nye og utraditionelle smags sammensætninger. Hos Anker Chokolade laver de chokolade med kærlighed og det kan smages. Alt fra dem er håndlavet, da de ikke tror på, at store maskiner kan gøre arbejdet lige så godt. Så alt fra start, hvor skallen er støbt til slut, hvor de pensles på toppen, der har det været i kvalificerede hænder.

CHOKOLADE

Med sin intense smag, elegante udseende og oveni købet meget velduftende, så er chokolade en helt overdådig sanseoplevelse, som de fleste falder for. Enten om det er som flydende drik, massive plader eller lækre fyldte stykker, så er der noget for enhver smag.

.FYLDT CHOKOLADE

De smukke, små stykker som alle er en overraskelse findes med alverdens fyld og med tiden er de blevet mere elegante og meget flotte i deres udseende.

Man har altid lavet flotte gaveæsker med fyldte chokolader. De bruges til gaver til enhver lejlighed og bliver altid modtaget med store smil.

En klassisker fra Anker Chokolade denne jul er deres julegris.

Æske med Ankers marcipankugler:

INGREDIENSER:

Kakaomasse*, kakaosmør*, rørsukker*, MÆLKEPULVER*, solsikkelecithin*, vaniljeekstrakt*, MANDLER*, vand*, invertsukker*, flormelis*, kokos*, kirsebærpulver*, æblekoncentrat*, passionsfrugtkoncentrat*

* = økologisk

Opbevares køligt ved højst 18 grader
Kan indeholde spor af mælk og nødder

Vægt 105g

 

Du kunne også være interesseret i...