Chun Mee økologisk

kr.59,00

Chun Mee er en grøn kinesisk the og er meget populær i store dele af Kina. Traditionen med at drikke Chun Mee er meget gammel.

Theen har en meget typisk smag med en syrlig aroma ledsaget af en let sødme.

Total

Beskrivelse

CHUN MEE

Chun Mee er en grøn kinesisk the og er meget populær i store dele af Kina. Traditionen med at drikke Chun Mee er meget gammel. Denne the har været med til at påvirke den eupæiske teelskers ide om grøn the.

Chun Mee betyder “værdifuldt bryn”, fordi at bladet minder om øjenbrynsformen af klassiske kinesiske skønheder.

Theen har en meget typisk smag med en syrlig aroma ledsaget af en let sødme.

Den dyrkes i det sydøstlige Kina nær Yangtze- floden.

Hvis du finder denne the for stærk, kan du med fordel hælde den første bryg ud og nyde den anden, som er en meget mildere bryg.

GRØN THE

Grøn the er måske en af de mest populære typer. Efter høst af de grønne blade på thebusken er eneste forarbedning at de tørres. Derved bevares et stort indhold af vitaminer og mineraler. Desuden har den et lavt indhold af koffein.

Grøn the er kendt for sin rene smag, smukke farve og gode egenskaber. De grønne the blade dyrkes i plantager mange steder i Sydøstasien, hvor de høstes og efterbehandles. Grøn the er et rent naturprodukt, og betegnes ofte som ’den originale the’

Den grønne the produceres mange steder i Sydøstasien, men på vidt forskellig vis. I Kina er de traditionelle produktionsmetoder stadig meget udbredte, særligt hos de små producenter der lader theen tørre på måtter udenfor under solens stråler

KUN DET BEDSTE

The er bestemt en stor del af vores sortiment. Kaffeporten er nemlig ikke kun kaffe, men også en verden af the. Vi har et stort udvalg af flere typer, og vi har bestræbt os på at finde de bedste til vores kunder.

Vi har et stort udvalg af hvid, sort, rød og grøn, men også flere forskellige urteblandinger.
Vi udvælger nøje, hvilke vi ønsker at sælge og vægter kvaliteten meget højt.
Vi sætter pris på de rene theer, men har mange spændende blandinger, hvis din drik gerne må smage af lidt mere og få et twist.

BRYGNING AF THE

  • Hæld noget af det varme vand i kanden så det dækker bunden og skyl siderne godt. Lad det stå lidt inden du hælder det ud.
  • Kom the blade i et filter eller pose.
  • Abring filter eller pose i kanden.
  • Hæld vandet langsomt over the bladene og lig låg på kanden.
  • Efter den anbefalede trækketid tages filter eller pose op af kanden. Dette er for at forhindre garvesyren i at fortrænge theens oprindelige smag.

Ingredienser:

Kinesisk grøn the*

*= Fra økologisk landbrug.

Trækketid: 1-3 min.

Vandtemperatur: 75-80 grader

Dosering: 2g pr. 200ml. vand

Hos KAFFEPORTEN finder du også et udvalg af thekander.

 

Du kunne også være interesseret i...