Vanilla Rooibos økologisk

kr.62,00

Rød rooibos med sød smag af vanilje.

Dejlig frugtig eftersmag.

 

Total

Beskrivelse

VANILLA ROOIBOS

Vanilla rooibos økologisk er vores skønne røde the tilsat vanilje. Resultatet bliver en virkelig god kop rooibos med sin flotte rubinrøde farve.

RØD
Rooibos eller rød the kommer fra den afrikanske thebusk og er rig på antioxidanter, men indeholder ikke koffein eller garvesyre. Planten vokser i Sydafrika.

Rooibos betyder `rød busk´ på afrikansk og er en stivgrenet busk og bladene er nærmest nålelignende. Under fermenteringen får den sin utrolig flotte rubinrøde farve.

Smagen af rooibos the er meget mild og let sødlig, men dog meget intens i smagen, hvilket er kendetegnende for en god rooibos. Da theen hverken indeholder koffein eller garvesyre, kan den sagtens serveres for børn eller selvfølgelig voksne der ønsker en god og mild kop the.

KUN DET BEDSTE

The er bestemt en stor del af vores sortiment. Kaffeporten er nemlig ikke kun kaffe, men også en verden af the. Vi har et stort udvalg af flere typer, og vi har bestræbt os på at finde de bedste til vores kunder.

Vi har et stort udvalg af hvid, sort, rød og grøn, men også en flere forskellige urteblandinger.
Vi udvælger nøje, hvilke vi ønsker at sælge og vægter kvaliteten meget højt.
Vi sætter pris på de rene theer, men har mange spændende blandinger, hvis din drik gerne må smage af lidt mere og få et twist.

BRYGNING AF THE

  • Hæld noget af det varme vand i kanden så det dækker bunden og skyl siderne godt. Lad det stå lidt inden du hælder det ud.
  • Kom the blade i et filter eller pose.
  • Abring filter eller pose i kanden.
  • Hæld vandet langsomt over the bladene og lig låg på kanden.
  • Efter den anbefalede trækketid tages filter eller pose op af kanden. Dette er for at forhindre garvesyren i at fortrænge theens oprindelige smag.

Vanilla rooibos ingredienser:

Rooibos*, natulig vanilje aroma*.

*= Fra økologisk landbrug

Koffein: Nej

Trækketid: 5-8 min.

Vandtemperatur: 100 grader

Dosering: 2g pr. 200 ml. vand.

Hos KAFFEPORTEN finder du også et udvalg af thekander.

 

Du kunne også være interesseret i...