Snow buds – hvid the økologisk

kr.149,00

Snow buds – hvid the økologisk er en skøn og intens hvid the.

Smagen vil betegnes som krydret med en let frugtagtig note.

A treat of a speciel kind!

Total

Beskrivelse

SNOW BUDS – HVID THE

Vi er glade for at kunne tilbyde dig denne økologiske the.

I mere end 100 år er denne the blevet produceret i densydøstlige del af de kinesiske bjerge i omkring 1000 meters højde. Efter den traditionelle håndplukning fermenteres denne the kun i meget kort tid.  Dette gøres kun i kort tid for at kunne `redde theens grønne sjæl`. Hvilket også giver theen en lidt kraftigere smag end andre hvide theer.

Smagen vil betegnes som krydret med en let frugtagtig note. A treat of a speciel kind!

Det meget homogene theblad har en sart lysegrøn farve som yderligere har den særegenhed, at det har en sølvblank bagside.  Derfor bliver theen også tit kaldt for Silver needles.

HVID THE
Hvid the kommer fra Kina og er en af de mest udsøgte typer af the  og det er også den reneste og mindst forarbejdede af slagsen. Den har en flot lys farve og indeholder meget lidt koffein. Den består af friske skud fra thebusken og plukkes tidligt på året før den blomstrer. Efter høst dampes bladede let og tørres derefter indtil det naturlige vandindhold fordamper. Selve høsten foregår kun nogle få dage om året og derfor er den også en af de mest kostbare the typer.

Hos KAFFEPORTEN finder du også et udvalg af thekander.

Ingredienser: 

Hvid the fra Kina*

*= Fra økologisk landbrug

Koffein: Ja

Trækketid: 1-3 min.

Vandtemperatur: 75-80 grader

Dosering: 2g pr. 200ml. vand.

BRYGNING AF THE

  • Hæld noget af det varme vand i kanden så det dækker bunden og skyl siderne godt. Lad det stå lidt inden du hælder det ud.
  • Kom the blade i et filter eller pose.
  • Abring filter eller pose i kanden.
  • Hæld vandet langsomt over the bladene og lig låg på kanden.
  • Efter den anbefalede trækketid tages filter eller pose op af kanden. Dette er for at forhindre garvesyren i at fortrænge theens oprindelige smag.

KUN DET BEDSTE

The er bestemt en stor del af vores sortiment. Kaffeporten er nemlig ikke kun kaffe, men også en verden af the. Vi har et stort udvalg af flere typer, og vi har bestræbt os på at finde de bedste til vores kunder.

Vi har et stort udvalg af hvid, sort, rød og grøn, men også en flere forskellige urteblandinger.
Vi udvælger nøje, hvilke vi ønsker at sælge og vægter kvaliteten meget højt.
Vi sætter pris på de rene theer, men har mange spændende blandinger, hvis din drik gerne må smage af lidt mere og få et twist.

Alle vores theer bliver håndafvejet i butikken.

Du kunne også være interesseret i...