Thejulekalender med små huse

DKK399,00

24 små fine huse med en ny spændende the til hver dag.

Theen er håndafvejet og frisk og der er nok til en liter hver eneste dag indtil juleaften.

Hver eneste julekalender bliver personligt pakket og afsendt fra butikken d. 10. november.

Kategorier: ,

Beskrivelse

THEJULEKALENDER

Thejulekalender med små fine huse af karton der kan bruges i flere år med ny the eller som smuk pynt i hjemmet eller på juletræet. Husene gemmer på en ny, spændende the hver dag. Og med 10g i hver pose er der nok til en liter.

Hver eneste julekalender bliver pakket i butikken, så vi sørger for at theen er helt frisk, når den bliver pakket ud.  Alle forudbestillinger bliver sendt afsted fra butikken på Amagerbrogade d. 10. november.

JULEKALENDERENS TRADITION

At vente har altid været svært for børn og barnlige sjæle… og især da op til jul. Først venter man med længsel på, at det skal blive den 1. december. Dernæst på med stadig stigende længsel at vende kalenderbladet med det magiske tal: 24.

Børn er utålmodige. Hele tiden lyder spørgsmålet: Hvor mange dage er der nu til jul? Med en kalender kan børn selv tælle dagene frem til den store aften. Og kalendere, eller tælle-dage-redskaber, kan være meget forskellige. I dag bruger vi både kalender lys, lågejulekalendere, adventskranse, pakkekalendere og skrabekalendere.

KAFFEPORTENS JULEKALENDER

De fleste har sikkert minder fra barndommen af at have haft op til adskillige julekalendre. Dog behøver man ikke være barn for at blive forkælet med en julekalender. Vores særlige kalender er til dem der elsker the og og er nysgerrige på at smage nogle for dem lidt ukendte varianter. Theerne du finder i kalenderen er både de rene sorte, grønne og hvide theer, men også spændende blandinger.

I både d.11. og d.22. er der to huse, så disse dage får du altså to gaver. Samt d.24. finder du også en ekstra lille gave.

Hos Kaffeporten glæder vi os altid til julen og vi pynter også altid flot op med gran og juletræer med lys på i den mørke tid. Og selvfølgelig er der masser af julegodter at finde i butikken. Foreksempel året juleegris fra Anker Chokolade.

Vi ønsker dig god jul og god fornøjelse med vores thejulekalender.

Du kunne også være interesseret i...