Udsolgt

Julekalender Single – økologisk

kr.275,00

Ankers voksen julekalender med 1 stykker bag hver låge som består af 12 forskellige varianter, som alle er håndlavet:

 

Kirsebær / Grand Cru hvid chokolade

Lavendel / 32% mælkechokolade

Pebermyntcreme / Ecuador 70% mørk chokolade

Marcipan / pistacie / Ecuador 70% mørk chokolade

Marcipan / brændte mandler / Ecuador 70% mørk chokolade

Citrongræs / kokos / Grand Cru hvid chokolade

Nougat / yuzu / kornblomst / 32% mælkechokolade

Blommer i portvin / rosenblade / Ecuador 70% mørk chokolade

Nougat / julekrydderier / 32% mælkechokolade

Blodappelsin / balsamico / São Tomé 66% mørk chokolade

Lakrids / Grand Cru hvid chokolade

Citron / kardemomme / Grand Cru hvid chokolade

 

Ikke på lager

Kategorier: ,

Beskrivelse

JULEKALENDER – SINGLE

Julekalender single er fyldt med den lækreste, økologisk og håndlavede chokolade fra Anker Chokolade. Der er et stykke gemt bag hver låge.

INGREDIENSER:

Kakaomasse*, MÆLKEPULVER*, rørsukker*, kakaosmør*, solsikkelecithin*, vaniljeekstrakt*, invertsukker*, maltodextrin*, glukose*, MANDLER*, HASSELNØDDER*, citronsaft*, vand, kirsebærjuice*, glukose-fruktose sirup*, SMØR*, svesker*, portvin*, PISTACIEKERNER*, blodappelsin/appelsinjuice*, balsamico*, lakridspulver*, lakridsgranulat*, kardemomme*, perlesukker*, yuzupulver*, flormelis*, kornblomst*, kokos*, kanel*, nelliker*, rosenblade*, salt, Mentha Piperita Oil*, lime*, tørret blå lavendelblomst*, citronsyre (E330), hindbærpulver*, gurkemeje*, aktivt kul*

* = økologisk

JULEKALENDER HOS KAFFEPORTEN

Julekalender finder du flere typer af hos os.
Jul i Kaffeporten er en helt særlig tid. Her får vi lov til at hjælpe dig med personlige gaver til dine kære eller ansatte.

JULEKALENDERENS TRADITION

At vente har altid været svært for børn og barnlige sjæle… og især da op til jul. Først venter man med længsel på, at det skal blive den 1. december. Dernæst på med stadig stigende længsel at vende kalenderbladet med det magiske tal: 24.

Børn er utålmodige. Hele tiden lyder spørgsmålet: Hvor mange dage er der nu til jul? Med en kalender kan børn selv tælle dagene frem til den store aften. Og kalendere, eller tælle-dage-redskaber, kan være meget forskellige. I dag bruger vi både kalender lys, lågejulekalendere, adventskranse, pakkekalendere og skrabekalendere.

KAFFEPORTENS JULEKALENDER

De fleste har sikkert minder fra barndommen af at have haft op til adskillige julekalendre. Dog behøver man ikke være barn for at blive forkælet med en julekalender.  Vores særlige kalender er til dem der elsker the og og er nysgerrige på at smage nogle for dem lidt ukendte varianter. Theerne du finder i kalenderen er både de rene sorte, grønne og hvide theer, men også spændende blandinger.

I både d.11. og d.22. er der to huse, så disse dage får du altså to gaver. Samt d.24. finder du også en ekstra lille gave.

Til dem der elsker chokolade er der selvfølgelig de lækreste fra Anker chokolade. Enten som single eller double. Og selvfølgelig er der også en til børn.

Hos Kaffeporten glæder vi os altid til julen og vi pynter også altid flot op med gran og juletræer med lys på i den mørke tid. Og selvfølgelig er der masser af julegodter at finde i butikken. Foreksempel året juleegris fra Anker Chokolade.

Vi ønsker dig god jul og god fornøjelse med vores julekalender.

Du kunne også være interesseret i...