Udsolgt

Mini æg i påskeæske økologisk

kr.79,00

Mini æg af mælkechokolade i sød lille æske.

Æsken vejer 140g.

Ikke på lager

Kategori:

Beskrivelse

MINI ÆG I PÅSKEÆSKE

Mini æg af mælkechokolade i sød lille æske.

Cocoa Loco er en prisvindende virksomhed som prudercerer økologisk og Fairtrade kvalitets chokolade.

PÅSKE I KAFFEPORTEN

Påske er lig med forårets komme, lune solstråler og forårsblomster der pibler frem. Og midt i alt det kommer påske. Med chokoladeæg i alle afskygninger som man får lys til at forkæle sine nærmeste med.

I år i Kaffeporten har vi håndlavede påskeæg fra Anker Chokolade og Xocolatl og engelske Cocoa Loco Det er de fineste, anderledes og farverige æg i flere varianter.

Hos os finder du altid den rette gave både til børn og voksne.

PÅSKEÆGGETS HISTORIE

For 100-150 år siden kendte man også til påskeæg. Dog ikke som chokolade-, sukker- eller konfektæg, men mest som almindelige hønseæg. Man kogte disse æg og farvede med naturfarvemidler som f.eks. løgskaller og så dekorerede man dem selv ved f.eks. at ridse æggene i skallen på de farvede æg eller ved at tegne mønstre.

Senere har man lavet chokolade æg i alle afskygninger. Mest populært er nok de flotte fyldte påskeæg, men også de såkaldte ballonæg som er en chokolade skal af ren chokolade som særligt er populære blandt børn.

 

Ingredienser:

MÆLKEchokolade indeholdende kakaotørstof minimum 37% og MÆLKEtørstof minimum 21% (sukker, kakaosmør, sødMÆLKSpulver, kakaomasse, vaniljepulver).

*= Fra økologisk landbrug

Produceret i England

Næringsindhold pr. 100g:

Energi 2402kJ
Energy 577kcal
Fedt 38g
– Mættede fedtsyrer 23g
Kulhydrat 50g
– Sukkerarter 49g
Protein 7,1g
Salt 0,2g

Allergener: Chokolade bliver produceret i køkken, hvor der forefindes; MÆLK, SOJA, NØDDER, GLUTENHOLDIGE KORNPRODUKTER  og ÆG.

Æske med miniæg vejer 140g.

Du kunne også være interesseret i...