Udsolgt

Chokolade æg – Marbled økologisk

kr.179,00

Chokolade æg – marled er et utrolig smukt påskeæg.

Lavet af hvid, mørk og mælke chokolade. Fyldt med stykker af mælke chokolade.

Vejer 225g.

Ikke på lager

Kategori:

Beskrivelse

CHOKOLADE ÆG – MARBLED

Chokolade æg – marbled er et utrolig smukt æg fra engelske Cocoa Loco. Spillet i farverne fra den hvide, lyse og mørke chokolade er dragende for øjet.

Cocoa Loco er en prisvindende virksomhed som prudercerer økologisk og Fairtrade kvalitets chokolade.

PÅSKE I KAFFEPORTEN

Påske er lig med forårets komme, lune solstråler og forårsblomster der pibler frem. Og midt i alt det kommer påske. Med chokoladeæg i alle afskygninger som man får lys til at forkæle sine nærmeste med.

I år i Kaffeporten har vi håndlavede påskeæg fra Anker Chokolade og Xocolatl og engelske Cocoa Loco Det er de fineste, anderledes og farverige æg i flere varianter.

Hos os finder du altid den rette gave både til børn og voksne.

PÅSKEÆGGETS HISTORIE

For 100-150 år siden kendte man også til påskeæg. Dog ikke som chokolade-, sukker- eller konfektæg, men mest som almindelige hønseæg. Man kogte disse æg og farvede med naturfarvemidler som f.eks. løgskaller og så dekorerede man dem selv ved f.eks. at ridse æggene i skallen på de farvede æg eller ved at tegne mønstre.

Senere har man lavet chokolade æg i alle afskygninger. Mest populært er nok de flotte fyldte påskeæg, men også de såkaldte ballonæg som er en chokolade skal af ren chokolade som særligt er populære blandt børn.

 

Ingredienser:

MÆLKEchokolade* indeholdende mindst 37% kakaotørstof* og MÆLKEtørstof* minimum 21% (sukker*, kakaosmør, sødMÆLKspulver, kakaomasse, vaniljepulver), mørk chokolade med minimum 72% kakaotørstof (kakaomasse, sukker, kakaosmør, vaniljepulver), hvid chokolade indeholdende MÆLKEtørstof på mindst 23 % (sukker, kakaosmør, sødMÆLKSpulver, vaniljepulver).

*= Fra økologisk landbrug

Produceret i England

Næringsindhold pr. 100g:

Energi 2421kJ
Energy 582kcal
Fedt 40g
– Mættede fedtsyrer 25g
Kulhydrat 45g
– Sukkerarter 43g
Protein 7.2g
Salt 0.2g

Allergener: Chokolade bliver produceret i køkken, hvor der forefindes; MÆLK, SOJA, NØDDER, GLUTENHOLDIGE KORNPRODUKTER  og ÆG.

Påskeægget vejer 225g.

Du kunne også være interesseret i...