Udsolgt

Metalæske med hare

kr.249,00

Metalæske med er hare er fyldt  med børnevenlig chokolade af både påskeæg og andre chokolade figurer.

En skøn gaveide til børn i påsken.

Ikke på lager

Kategori:

Beskrivelse

METALÆSKE MED HARE

Metalæske med hare er en virkelig flot lyseblå æske med den skønneste glade påskehare. Æsken er fyldt  med børnevenlig chokolade af både påskeæg og andre chokolade figurer.

PÅSKE I KAFFEPORTEN

Påske er lig med forårets komme, lune solstråler og forårsblomster der pibler frem. Og midt i alt det kommer påske. Med chokoladeæg i alle afskygninger som man får lys til at forkæle sine nærmeste med.

I år i Kaffeporten har vi håndlavede påskeæg fra Anker Chokolade og Xocolatl. Det er de fineste, anderledes og farverige æg i flere varianter.

Hos os finder du altid den rette gave både til børn og voksne.

PÅSKEÆGGETS HISTORIE

For 100-150 år siden kendte man også til påskeæg. Dog ikke som chokolade-, sukker- eller konfektæg, men mest som almindelige hønseæg. Man kogte disse æg og farvede med naturfarvemidler som f.eks. løgskaller og så dekorerede man dem selv ved f.eks. at ridse æggene i skallen på de farvede æg eller ved at tegne mønstre.

Senere har man lavet chokolade æg i alle afskygninger. Mest populært er nok de flotte fyldte påskeæg, men også de såkaldte ballonæg som er en chokolade skal af ren chokolade som særligt er populære blandt børn.

Lad dig også inspirere af vores andre påskeæg Stor æggebakke

 

Ingredienser:

Kakao* uden lecithin, lys rørsukker*, HASSELNØDDER*, MANDEKpulver*, kakaosmør, hindbær*.

*= Fra økologisk landbrug

Nettovægt: 180g