Påske

PÅSKE I KAFFEPORTEN

Påske er lig med forårets komme, lune solstråler og forårsblomster der pibler frem. Og midt i alt det kommer påsken. Med chokoladeæg i alle afskygninger som man får lyst til at forkæle sine nærmeste med.

I år i Kaffeporten har vi håndlavede påskeæg fra Anker Chokolade og Xocolatl. Det er de fineste, mest anderledes og farverige æg i flere varianter.

Hos os finder du altid den rette gave både til børn og voksne.

PÅSKEÆGGETS HISTORIE

For 100-150 år siden kendte man også til påskeæg. Dog ikke som chokolade-, sukker- eller konfekt æg, men mest som almindelige hønseæg. Man kogte disse æg og farvede med naturfarvemidler som f.eks. løgskaller og så dekorerede man dem selv ved f.eks. at ridse æggene i skallen på de farvede æg eller ved at tegne mønstre.

Senere har man lavet chokolade æg i alle afskygninger. Mest populært er nok de flotte fyldte påskeæg, men også de såkaldte ballonæg som er en chokolade skal af ren, lækker chokolade som særligt er populære blandt børn.

FIRMAGAVER

Skal du forkæle dine ansatte med en lille påskeopmærksomhed, så har vi flere bud på enten gavekurve eller poser i alle prisklasser. Du finder et udvalg under kategorien firmagaver.

Du kan altid ringe eller skrive, så kan vi sammen finde det helt rigtige til jer.

Viser 1–15 af 21 resultater