Dragon Phoenix pearls

kr.189,00

Dragon Phoenix pearls te er en af de smukkeste skatte fra teens verden fra det sydøstlige Kina.

Med en fortryllende duft og smag af friske jasminblomster.

Beskrivelse

DRAGON PHOENIX PEARLS

Dragon Phoenix pearls te er en af de smukkeste skatte fra teens verden. Den vokser i bjergene i det sydøstlige Kina. I mere end 100 år har kun de fineste og yngste blade af de bedste grøn te-kvaliteter dannet grundlaget for denne sjældenhed. De stadig ikke helt tørre blade blandes op til seks gange med friske, delikat duftende jasminblomster, sigtes derefter og rulles i hånden til små perler. Bladet omslutter den fine jasminaroma og sætter den kun fri under brygningen. Det faktum, at der blev taget “to blade og en knop”, viser sig i infusionen. Kopfarven har en elegant champagnefarve.

JASMIN PERLE TE:

Jasmin perle the økologisk er håndrullede små perler af the, med en fortryllende duft og smag af friske jasminblomster. Om natten lægges bladene ud på store net sammen med friskplukkede blomstrende jasminblomster. Om morgenen fjernes alle blomsterne og erstattes samme aften af friske. Denne proces fortsætter til, man har det perfekte resultat, ca. 6 – 7 dage.

Herefter håndrulles bladene til de karakteristiske, smukke perler. Ved at rulle bladene til perler, bliver overfladen mindre. Det forbedrer theens evne til at holde på jasmin duften. Til sidst tørres den sidste fugt ud af perlerne.

Ingredienser Dragon Phoenix pearls:

Grøn the*

*= Fra økologisk landbrug.

Indeholder koffein.

BRYGNING

Under trækning folder bladene sig ud og frigiver hele sin kraft i theen. Perle the brygges direkte i et glas f.eks ”cafe latte glas”. Brug 10-15 kugler til et stort ”cafe latte glas” og hæld vandet over. Lad theen trække til bladene har foldet sig ud. Nyd theen med bladene liggende på bunden. Thebladene kan genanvendes 2-3 gange. Andet udtræk anses for det bedste.

Vandtemperatur:  75° – 80 °C