Ingefær og Citron The økologisk

kr.55,00

Grøn the med en rund og blød smag.

Giver en kraftig duft af citron og fremtrædende smag af ingefær.

 

Total

Beskrivelse

INGEFÆR OG CITRON THE

Ingefær og citron the økologisk er vores grønne the blandet med ingefær og citron. Når den er brygget giver den en kraftig og helt vidunderlig duft af citron. Og med en fremtrædende smag af ingefær.

GRØN THE
Grøn the er måske en af de mest populære typer. Efter høst af de grønne blade på thebusken er eneste forarbedning at de tørres. Derved bevares et stort indhold af vitaminer og mineraler. Desuden har den et lavt indhold af koffein.

Grøn the er kendt for sin rene smag, smukke farve og gode egenskaber. De grønne the blade dyrkes i plantager mange steder i Sydøstasien, hvor de høstes og efterbehandles. Grøn the er et rent naturprodukt, og betegnes ofte som ’den originale the’

Den grønne the produceres mange steder i Sydøstasien, men på vidt forskellig vis. I Kina er de traditionelle produktionsmetoder stadig meget udbredte, særligt hos de små producenter der lader theen tørre på måtter udenfor under solens stråler

KUN DET BEDSTE

The er bestemt en stor del af vores sortiment. Kaffeporten er nemlig ikke kun kaffe, men også en verden af the. Vi har et stort udvalg af flere typer, og vi har bestræbt os på at finde de bedste til vores kunder.

Vi har et stort udvalg af hvid, sort, rød og grøn, men også flere forskellige urteblandinger.
Vi udvælger nøje, hvilke vi ønsker at sælge og vægter kvaliteten meget højt.
Vi sætter pris på de rene theer, men har mange spændende blandinger, hvis din drik gerne må smage af lidt mere og få et twist.

BRYGNING AF THE

  • Hæld noget af det varme vand i kanden så det dækker bunden og skyl siderne godt. Lad det stå lidt inden du hælder det ud.
  • Kom the blade i et filter eller pose.
  • Abring filter eller pose i kanden.
  • Hæld vandet langsomt over the bladene og lig låg på kanden.
  • Efter den anbefalede trækketid tages filter eller pose op af kanden. Dette er for at forhindre garvesyren i at fortrænge theens oprindelige smag.

Ingefær og citron the ingredienser:

Grøn the*, ingefær*(8%), citronskal*(5%), naturlig aroma* og  morgenfrueblomst*.

*= Fra økologisk landbrug.

Koffein: Ja

Trækketid: 1-3 min

Vandtemperatur: 80-90 grader

Dosering: 2g pr. 200ml. vand.

Hos KAFFEPORTEN finder du også et udvalg af thekander.

 

Du kunne også være interesseret i...