Downy Silver Needle Økologisk

kr.225,00

Downy silver needle hvid the.

Bladene er aflange og dækket af fine, sølvhvide dun. Heraf navnet.

Utrolig fyldig smag og meget cremet. Denne the er så intens og interessant i smagen, at vi anbefaler, at den nydes uden mad.

Beskrivelse

DOWNY SILVER NEEDLE

Downy silver needle er en premium version fra Guanxi- provinsen i Kina. Der har de dyrket deres the i 1000 meters højde og nænsomt hådplukket den fra slutningen af marts til starten af april. Denne usædvanlige the kan nemlig kun plukkes nogle f¨å dage om året.

Bladene er aflange og dækket af fine, sølvhvide dun. Heraf navnet.

Theen tørres omhyggeligt ved lave temperaturer. Ved behov nogle gange mere end en gang.. Det er med til at give en meget glat the med bløde, blomsteragtige og let frugtige noter.

Downy silver needle har en utrolig fyldig smag og er meget cremet. Denne the er så intens og interessant i smagen, at vi anbefaler, at den nydes uden mad. Dette er en the i absolut topklasse!

HVID
Hvid the kommer fra Kina og er en af de mest udsøgte typer af the  og det er også den reneste og mindst forarbejdede af slagsen. Den har en flot lys farve og indeholder meget lidt koffein. Den består af friske skud fra thebusken og plukkes tidligt på året før den blomstrer. Efter høst dampes bladede let og tørres derefter indtil det naturlige vandindhold fordamper. Selve høsten foregår kun nogle få dage om året og derfor er den også en af de mest kostbare the typer.

Hos KAFFEPORTEN finder du også et udvalg af thekander.

Ingredienser: Hvid the

Hvid the* fra Kina.

*= Fra økologisk landbrug

Koffein: Ja

Trækketid: 1- 3min.

Vandtemperatur: 75-80 grader

Dosering: 2g pr. 200ml. vand.

BRYGNING AF THE

  • Hæld noget af det varme vand i kanden så det dækker bunden og skyl siderne godt. Lad det stå lidt inden du hælder det ud.
  • Kom the blade i et filter eller pose.
  • Anbring filter eller pose i kanden.
  • Hæld vandet langsomt over the bladene og lig låg på kanden.
  • Efter den anbefalede trækketid tages filter eller pose op af kanden. Dette er for at forhindre garvesyren i at fortrænge theens oprindelige smag.

KUN DET BEDSTE

The er bestemt en stor del af vores sortiment. Kaffeporten er nemlig ikke kun kaffe, men også en verden af the. Vi har et stort udvalg af flere typer, og vi har bestræbt os på at finde de bedste til vores kunder.

Vi har et stort udvalg af hvid, sort, rød og grøn, men også en flere forskellige urteblandinger.
Vi udvælger nøje, hvilke vi ønsker at sælge og vægter kvaliteten meget højt.
Vi sætter pris på de rene theer, men har mange spændende blandinger, hvis din drik gerne må smage af lidt mere og få et twist.

 

Du kunne også være interesseret i...