Krus med låg – Timian

kr.149,00

Med til kruset hører både filter og låg til at holde din the varm.

Både låg og krus er smukt dekoreret med jordbær planter der slynger sig om kruset.

Beskrivelse

KRUS MED LÅG – TIMIAN

Krus med låg – timian er et smukt porcelænskrus i engelsk stil. Det er både praktisk og funktionelt, da der hører både filter og låg med til kruset. Kruset har et rigtig godt håndtag, så det er behageligt at holde på lang tid.

Låget er ligesom kruset smukt dekoreret med timianplanter der slynger sig om kruset og langs kanten er der fine små blade, Låget fungerer også fint som skål til the filteret. Og er selvfølgelig helt perfekt, hvis du har brug for at din the skal holde sig varm i længere tid.

  • Tåler opvaskemaskine: Ja
  • Kan indeholde: 250ml.
  • Vægt: 280g

HVILKEN THE SKAL MAN VÆLGE?

I Kaffeporten har vi

et stort udvalg af hvid, sort, rød og grøn, men også en flere forskellige urteblandinger.
Vi udvælger nøje, hvilke vi ønsker at sælge og vægter kvaliteten meget højt.
Vi sætter pris på de rene theer, men har mange spændende blandinger, hvis din drik gerne må smage af lidt mere og få et twist.HVID
Hvid the er den reneste og mindst forarbejdede af alle typer. Den har en flot lys farve og indeholder meget lidt koffein. Den består af friske skud fra the busken og plukkes tidligt på året før den blomstrer. Efter høst dampes bladede let og tørres derefter indtil det naturlige vandindhold fordamper. Selve høsten foregår kun nogle få dage om året og derfor er den også en af de mest kostbare typer.GRØN
Grøn the er måske en af de mest populære typer. Efter høst af de grønne blade på the busken er eneste forarbejdning at de tørres. Derved bevares et stort indhold af vitaminer og mineraler. Desuden har den et lavt indhold af koffein.

SORT

Sort the er nok mest kendt for den klassiske Earl Grey. Men den kommer i mange varianter. Den fremstilles af de grønne blade på the busken. De rulles og får lov til at ligge og ilte. Herved bliver bladede mere og mere mørke. Når bladene har fået den ønskede farve, stoppes iltningsprocessen ved at riste bladene.
Den har et højt indhold af koffein.

RØD

Rooibos eller rød the kommer fra den afrikanske the busk og er rig på antioxidanter, men indeholder ikke koffein.

URTEBLANDING
Urtethe er reelt set ikke en the, da den ikke er lavet på the blade, men nærmere udtræk af urter, blomster og planter. Og indeholder derfor ikke koffein.

God

Prøv engang denne vidunderlige blanding af grøn og hvid the: Kaffeportens Favorit The

Du kunne også være interesseret i...