Støbejernskande Ning 1,2L

kr.799,00

En virkelig smuk kande med et enkelt design.

Den er utrolig flot i farven, er robust og kan indeholde 1200ml. af din favorit the.

Metalfilter medfølger.

2 på lager

Kategorier: ,

Beskrivelse

STØBEJERNSKANDE – NING

Støbejernskande Ning er en utrolig flot kande i lilla med guld look i mønsteret. Den er holdt i et enkelt design og til trods for sin friske farve er den stadig klassisk. Den kan indeholde 1200ml. the og er en robust kande der holder din the varm længe. Til thekanden medfølger et metalfilter.

STØBEJERNKANDENS HISTORIE

Støbejerns thekander blev oprindelig opfundet i det gamle Kina. Senere blev de indført til Japan, hvor man videreudviklede thekanderne. Så de blev bådepraktiske og dekorative håndværks stykker. Og blev til det vi kender i dag. Gennem en særlig kemisk behandling, fjernes urenheder fra støbejernet i løbet af behandlingsprocessen. En fin belægning af sort emalje tilføres, til forebyggelse af rustdannelser.
Hvis der skulle komme små rustletter på kanden, så kan de fjernes med lidt olivenolie eller solsikkeolie. Kom lidt af olien på en tør klud og gnid på pletten.

HVILKEN KANDE?

Hvilken type kande skal man vælge? Skal det være støbejern, glas, keramik eller porcelæn? Der er ikke en type kande der er bedre end andre men rigtig mange former og udtryk. Og det er helt op til dig at vælge hvad du synes bedst om. Støbejernskanderne holder godt på varmen, men til gengæld kan man se theens smukke farve i en glaskande.

Med denne støbejernskande – Ning får du en følgesvend i mange år, hvis ikke for livet hvis du passer godt på den og plejer den. Det er en virkelig robust kande og ikke mindst virkelig flot!

GODE RÅD:

  • Skyld din nye støbejernskande grundigt igennem med kogende vand et par gange før du laver the i den.
  • Undgå opvaskemiddel. Skyld den med varmt vand og brug eventuelt en børste.
  • Efter vask, sørg da for at kanden er helt tør inden du sætter låg.
  • Opvaskemaskine: ALDRIG
  • Microovn: ALDRIG
  • For at theen kan holde sig varm så længe som muligt, anbefales det at skylde kanden i kogende vand inden du brygger theen.

En anden smuk støbejernskande finder du her Shanxi støbejernskande

Du kunne også være interesseret i...