The hætte med kaktus

kr.420,00

The hætte med kaktus er lavet i et lidt kraftigt gobelin stof med lys beige bund som har motiver af farvestrålende kaktusser.

Den vil pynte flot på bordet.

Kategori:

Beskrivelse

THE HÆTTE MED KAKTUS

The hætte med kaktus er lavet i et lidt kraftigt gobelin stof med lys beige bund som har motiver af farvestrålende kaktusser. The hætten er ens på begge sider.

Indvendig er the hætten foret med et lyst foer og der er en rød uld strop. The hætten er meget klassisk og dekorativ og vil holde din the varm. Der er et fyld i bomuld og et andet fyld i isolerende polyester,som sørger for at din the holder sig varm.

The hætten måler ca 35cm i bredden og ca 30cm i højden, så den passer til mange tekander.

Stof ; 55% polyester 45% bomuld

Fyld 1/ er i 100% bomuld og fyld 2/ er antibakteriel polyester beklædt med en aluminium coated polyetylen film.

Skånevask 30 grader med neutral sæbe. Må ikke renses.

 

KAFFEPORTEN

Hos os i Kaffeporten ligger vi stor vægt på kvalitet og vi har et stort udvalg af forskellig the. Vi udvælger nøje, hvilke vi vil sælge og har efterhånden fået et bredt udvalg af rød, hvid, grøn og sort the og adskillige urteblandinger. Og selvfølgelig den populære matcha.

Vores egen favorit er denne:  Kaffeportens Favorit The

Ligeledes finder du et bredt udvalg af støbejernskander. Både de klassiske kander,  men også farvede i flere varianter og smukt dekorerede.

Se  F.eks. denne Jixian støbejernskande

 

LISBETH LANGE

Lisbeth Lange har designet denne smukke the hætte. Hun er uddannet på Couture skole i Paris og har efterfølgende arbejdet indenfor modebranchen i både Paris og Danmark.

Idag udvikler hun sit eget design fra et liv på landet. Det er livet ude landet og særligt glæden ved dyr som inspirerer hende til de mange designs af både dyre og – blomstermotiver. Udover disse dejlige design arbejder hun også med ensfarvede puder og grafiske mønstre.

Lisbeth Lange laver design til boliger og altid lægges der høj vægt på kvalitet. Og alle stoffer er af de lækreste kvaliteter.

Udover the hætter finder du i Lisbeth Langes sortiment også: puder, plaider, tæpper, kosmetikpunge og meget mere.