The hætte med abstrakt mønster

kr.395,00

The hætte med abstrakt mønster er lavet i et lidt kraftigt gobelin stof i mange farver med motiver af firkanter med cirkler i den ene side og rød uld.

Beskrivelse

THE HÆTTE MED ABSTRAKT MØNSTER

The hætte med abstrakt mønster er lavet i et lidt kraftigt gobelin stof i mange farver med motiver af firkanter med cirkler i den ene side og rød uld i den anden side. The hætten er ens på begge sider.

Indvendig er the hætten foret med en rød uld og der er en rød uld strop. The hætten er meget klassisk og dekorativ og vil holde din the varm. Der er et fyld i bomuld og et andet fyld i isolerende polyester,som sørger for at din the holder sig varm.

The hætten måler ca 35cm i bredden og ca 30cm i højden, så den passer til mange tekander.

Stof ; 63% uld 22% bomuld 12% polyester 3% Akryl

Fyld 1/ er i 100% bomuld og fyld 2/ er antibakteriel polyester beklædt med en aluminium coated polyetylen film.

Skånevask 30 grader med neutral sæbe. Må ikke renses.

KAFFEPORTEN

Hos os i Kaffeporten ligger vi stor vægt på kvalitet og vi har et stort udvalg af forskellig the. Vi udvælger nøje, hvilke vi vil sælge og har efterhånden fået et bredt udvalg af rød, hvid, grøn og sort the og adskillige urteblandinger. Og selvfølgelig den populære matcha.

Vores egen favorit er denne:  Kaffeportens Favorit The

Ligeledes finder du et bredt udvalg af støbejernskander. Både de klassiske kander,  men også farvede i flere varianter og smukt dekorerede.

Se  F.eks. denne Jixian støbejernskande

LISBETH LANGE

Lisbeth Lange har designet denne smukke the hætte. Hun er uddannet på Couture skole i Paris og har efterfølgende arbejdet indenfor modebranchen i både Paris og Danmark.

Idag udvikler hun sit eget design fra et liv på landet. Det er livet ude landet og særligt glæden ved dyr som inspirerer hende til de mange designs af både dyre og – blomstermotiver. Udover disse dejlige design arbejder hun også med ensfarvede puder og grafiske mønstre.

Lisbeth Lange laver design til boliger og altid lægges der høj vægt på kvalitet. Og alle stoffer er af de lækreste kvaliteter.

Udover the hætter finder du i Lisbeth Langes sortiment også: puder, plaider, tæpper, kosmetikpunge og meget mere.