Gaveæske med kaffebønner

kr.299,00

I denne sorte gaveæske med låg får du tre af vores bedste økologiske kaffer.

Billedet er til inspiration, da kaffe typerne kan variere.

Kategorier: ,

Beskrivelse

GAVEÆSKE FRA KAFFEPORTEN

Gaveæske med kaffebønner er til dem der elsker at prøve nye smags varianter. Og vi vil gerne hjælpe dig med at glæde dine nærmeste. Med en gavekurv fra os er du sikret en personlig gave som er af højeste kvalitet. Og intet slår glæden ved at give en gave. Hvad enten lejligheden er fødselsdag, bryllup, jubilæum , til mors dag, fars dag eller om du bare vil glæde en helt særlig person med en smagsfuld oplevelse. Så står vi klar til at hjælpe. Vi ligger selvfølgelig også gerne et kort ved med en personlig hilsen fra dig.

I hovedstadsområdet leverer vi gerne din kurv direkte til døren hos den der skal forkæles og ellers sender vi selvfølgelig med GLS. De fleste kurve bliver pakket flot ind i cellofan som er lavet af majsstivesle for ikke at belaste vores miljø for voldsomt og vores gavebånd er lavet af genbrugsplast. Vi har dog også flotte sorte æske som egner sig rigtig godt, hvis gaven skal sendes.

Til jul har vi flere slags kurve med alle vores lækre julevarer og dem har vi altid i flere prisklasser, så der altid er en der passer til dit behov.

I butikken vil du altid selv kunne sammensætte gavekurve, så du får lige nøjagtig det i som du ønsker. Eller du kan finde inspiration her på siden.

FIRMABESTILLING

Ønsker du at bruge gavekurve til firmagaver og skal bruge et større antal, så bestil gerne i god tid, da alle kurve bliver pakket på bestilling med helt friske varer.

Vi glæder os til at lave den særlige kurv til dig.

I denne gaveæske finder du tre forskellige typer kaffe.  Da vi ind imellem skifter ud i vores kaffe sortiment, så vil det være forskelligt hvilken kaffe der er i. Men det vil altid være tre af de mest spændende typer som vi har på hylderne. Derfor er billedet vejledende.

Gaveæske med kaffebønner er perfekt at sende, så den kan komme rundt i hele landet til dem du gerne vil glæde. Forsendelse tager 1-3 dage.

Du kunne også være interesseret i...