Udsolgt

Koffeinfri kaffe økologisk

kr.99,00

Koffeinfri økologisk og fairtrade single estate kaffe fra kooperativet Coadecal Honduras SHG kvalitet .

Medium ristet.

Fuldkrops intens kaffe med noter af nødder, stenfrugt og chokolade.

100% Arabica kaffe.

Dansk ristet

God til Filter, Espresso, Fransk Presse, Aeropress

Pose med 250g i genlukpose.

Ikke på lager

Kategori:

Beskrivelse

KOFFEINFRI KAFFE ØKOLOGISK

Koffeinfri kaffe  økologisk Fairtrade fra kooperativet Coadecal – Cooperativa Agropecuaria Emprendedores del Cafe LimitadaCorquin, Honduras SHG

Koffeinfri

Økologisk – Fairtrade

100% Arabica

Grade 1.

Medium ristet

Velbalancet fuldkrops intens koffeinfri kaffe med noter af: nødder, stenfrugt og chocolade.

SÅDAN FJERNES KOFFEIN

CO2: Med CO2-processen, er bønnerne dyppet i et flydende bad af CO2, som udtrækker koffeinen. Efter en grundig iblødsætning fjernes CO2’en, og trykket reduceres, hvorved CO2’en fordamper, og CO2 køres igennem kulfiltre for at fjerne koffeinen. Kaffebønnerne tørrer naturligt effer processen.

Velegnet til filter, stempel, Aeropress og espresso

SCAE Score: 82

ZOZOZIAL

ZoZozial® er et 100% økologisk dansk specialristeri grundlagt i 2014.
Kaffebønnerne er nænsomt hånd- og batchristede i vores 15kg og 60 kg Giesen tromlerister, af vores chefrister så de ønskede smagsnuancer opnås for en perfekt smag og en ensartet kvalitet.
Vi rister kun Grade 1 bønner fra de bedste kaffeproducerende lande i verden. Kaffebønnerne har en SCA-score på 82 og opefter, faktisk er de fleste bønner på 84, hvilket er en meget høj score. Vi er også medlem af nonprofitorganisationen SCA – Specialty Coffee Association.

Vi rister kaffen fra lys til medium og mørk/ekstra mørk. Kaffen er håndpakket i 250, 500 og 1000g poser med genluk og envejsventil. Vi har kaffe fra Honduras, Peru, Colombia, Guatemala, Etiopien, Sumatra og koffeinfri fra Honduras.
Vi er stolte af at kunne tilbyde dig 100% crafted kaffe – kafferistning er et håndværk som vi er stolte af.

Al vores kaffe er 100% Arabica og enten økologisk, økologisk/Fairtrade eller økologisk/Rainforest Alliance certificeret fra kaffefarmere/kooperativer over hele den kaffeproducerende del af verden.
Vi er økologisk certificeret for at beskytte forbrugere og kaffefarmere mod skadelige pesticider og for at beskytte miljøet for en mere bæredygtig fremtid. Vi er Fairtrade certificeret for at sikre, at kaffefarmerne er sikret en retfærdig løn, bedre rettigheder, sikrere arbejdsvilkår, for at forhindre børnearbejde og for at sikre sporbarhed i hele kæden. For forbrugeren betyder det etisk producerede kaffe af høj kvalitet. Rainforest Alliance hjælper mod skovrydning i regnskoven, klimaændringer, systemisk fattigdom og social ulighed.

Vi er også stolte af at integrere 14 af de 17 FN’s verdensmål direkte eller indirekte i vores måde at drive forretning på. Vi tager ansvar i håbet om en mere bæredygtig verden.

Find inspiration i vores smukke Chemex kander her: