Airscape gul mat 500g

kr.299,00

AIRSCAPE  kaffebeholder er et must-have for enhver kaffeelsker. En  førsteklasses opbevaring af dine kaffebønner.

Den lufttætte dåse holder kaffebønnerne friske i længere tid.

Dåsen kan indeholde 500g.

 

Beskrivelse

AIRSCAPE GUL MAT 500G

AIRSCAPE  kaffebeholder er et must-have for enhver kaffeelsker. En  førsteklasses opbevaring af dine kaffebønner. Den lufttætte dåse holder kaffebønnerne friske i længere tid.

Med sin patenterede lufttætte teknologi fjernes ilten fra beholderen, hvilket forhindrer kaffebønnerne i at blive forældet og dermed miste sin smag. Airscape  kaffedåse er fødevare godkendt i rustfrit stål og derfor både holdbar og stilfuld.

Denne beholder er ikke kun perfekt til kaffe entusiaster. Dåsen kan med fordel også bruges til  andre tørvarer som the, mel eller krydderier.

Fåes i tre forskellige størrelser: 250g, 500g og 1kg.

LIDT OM KAFFEBRYGNING….

Kaffe kan brygges på flere måder:

Espresso adskiller sig fra almindelig kaffe ved at være mere koncentreret både i smag og konsistens, og den har et fint lag gyldent skum på toppen. Dette lag kaldes på italiensk for “crema”. Smagen kan ændres på finheden og ristningen af kaffen, hvor hårdt kaffen stampes, hvilket vand, hvilke bønner og hvilken kaffemaskine, der anvendes, kan man ændre markant på smagen af espressoen.

Slow brew kaffe er hvor man hælder kaffe op i et filter og hælder varmt vand (92 °C-100 °C) igennem med cirkulære bevæhelser. Tidligere anvendtes Madam Blå til denne metode, i dag bruger man Chemex eller Hario. En kaffemaskine automatiserer denne proces. Som regel har kaffemaskinen en indbygget varmeplade, så kaffen kan holde sig varm.

Stempelkaffe laves ved, at varmt vand (ikke kogende) hældes over groft malet kaffe i en stempelkande. Efter 3-5 min. sænkes stemplet ned, så kaffegrumset bliver skilt fra væsken. Det skal dog bemærkes at kaffegrumset ikke bliver skilt helt fra kaffen, og at der derfor fortsat bliver brygget.

Koldbrygget kaffe (engelskCold brew coffee) er en kaffedrik, hvor brygningen foregår uden varmt vand og i adskillige timer. Koldbryg skal ikke forveksles med iskaffe der brygges med varmt vand og nedkøles.

Pulverkaffe (i nogle tilfælde kendt under varemærkenavnet Nescafé) er kaffe, der er lavet og herefter frysetørret. Det er et pulver, som kan opløses i varmt vand, så man får kaffe. Dette produkt har egentligt ikke noget med smagen af kaffe at gøre, da kaffebønnerne (ofte af lav kvalitet) har været igennem så mange processer, at smagen er svær at genkende. Koffeinen fra kaffebønnerne bliver dog bibeholdt i denne drik.

Iskaffe egentlig anvende en hvilken som helst af de ovennævnte metoder. Efter brygningen nedkøles kaffen, eksempelvis ved at den blandes med flødeis, hvis det skal være mere lækkert og kaffen skal have mere fylde.

Vi fører flere slags kaffebønner og flere mærker, men her er et godt bud på en ineteressant kaffe Huehuetenango