Moka Express 3 kopper

kr.379,00

Moka express er fra det Italienske mærke BIALETTI og er en del af den italienske kaffehistorie.

En klassiker at lave virkelig god kaffe på.

Denne kande er til 3 kopper.

Kategori:

Beskrivelse

MOKA EXPRESS 3 KOPPER

Moka express 3 kopper er fra det Italienske mærke BIALETTI og er en del af den italienske kaffehistorie. Firmaet startede i 1933 med at udvikle moka kanden og siden da er der produceret mere end 300 milioner Bialetti moka kander.

BESKRIVELSE AF MOKA EXPRESS

Den klassiske Moka Express er verdens mest kendte og elskede espressokande. Mere end 120 millioner kopper aromatisk kaffe er brygget på internationalt plan.

I 1919 støbte Alfonso Bialetti den første italienske aluminium espressokande. Med den italienske tradition for kaffe som er dybt forankret i kulturen, fik Moka Express hurtigt en fast plads i køkkener over hele landet. Med årene er Moka Express blevet opdateret til at omfatte et ergonomisk varme resistent nylonhåndtag og en avanceret sikkerheds damp-ventil.

Med princippet om at tilberede kaffe, kun ved hjælp af damp, tryk og varme, producerer Moka Express espresso kaffe enkelt og hurtigt. For at brygge kaffe skal du blot fylde bunden med vand, indsæt tragt og fyld med fint malet kaffe. Luk espressokanden ved at skrue øverste og nederste kammer godt sammen og placer på komfuret ved medio varme. Efter brygning, fjern omgående fra varmen og server direkte fra kaffekanden.

Den lille mand med moustache,Alfonso Bialetti er symbol på italienske traditioner, design og kvalitet. Moka Express er blevet et italiensk ikon på linje med Fiat 500 og Vespa, og er blandt andet udstillet på MOMA.

BRYGNING PÅ MOKA EXPRESS

Med princippet om at tilberede kaffe, kun ved hjælp af damp, tryk og varme, producerer Moka Express espresso kaffe enkelt og hurtigt. For at brygge kaffe skal du blot:

  • Fylde bunden med frisk kogt vand.
  • Indsæt tragt og fyld med fint malet kaffe.
  • Du kan med fordel sætte et filter der passer til AeroPress i den øverste del af kanden. På den måde kan du undgå bitterhed i kaffen.
  • Luk espressokanden ved at skrue øverste og nederste kammer godt sammen (Husk at den nederste del nu er varm fra det kogende vand. Hold med et viskestykke)
  • Placer på komfuret ved medio til lav  varme. Gerne med åbent låg, så du kan holde øje med kaffen.
  • Når kaffen begynder at løbe igennen, fjernes kanden fra komfuret.
  • Server direkte fra kaffekanden.

I Kaffeporten fører vi flere slags kaffebønner, men vi vil anbefale at prøve Huehuetenango

 

Du kunne også være interesseret i...