Matcha Sæt Hvid/ guld

kr.499,00

Matcha sæt i smuk hvid/ gyldne farver hedder Giniro. Sættet indeholder alt hvad du behøver for at lave din egen matcha på traditionel vis

Sættet er pakket i æske og er en fantastisk gaveide..

Beskrivelse

MATCHA SÆT HVID/ GULD

Matcha sæt hvid/ guld  hedder Giniro. Sættet indeholder en matcha skål, en matcha ske, et matcha piskeris og en matchende matcha piskerisholder. Kort sagt: den indeholder alt hvad du behøver for at lave din egen matcha på traditionel vis.

Sættet er pakket i æske og er en fantastisk gaveide.

Skål: indeholder 320ml.

Æskens vægt: 660g.

KAFFEPORTENS MATCHA ØKOLOGISK

Kaffeportens Matcha økologiskKaffeportens Matcha økologisk the er vores egen matcha som er af den bedste kvalitet. Den er blød og rund i smagen og nem at piske. Og så har den en virkelig smuk farve.

Vores matcha er pakket i poser, så du ikke kommer hjem med en dåse hver gang.

Matcha  kaldes ofte for det DET GRØNNE GULD. Simpelthen fordi smagen er så delikat og er derfor noget af den dyreste the der findes. Den bliver altid brugt til the ceremonier i Japan.

På japansk betyder matcha kværnet the.

Matcha indeholder koffein og er kendt for sin opkvikkende effekt. Og netop derfor anbefales det heller ikke at drikke matcha i op til tre timer før sengetid.

SÅDAN DYRKES MATCHA

Landmænd i Japan dyrker matcha theplanter i skyggen. Det er med til at øge produktionen af koffein og giver et højere indhold af antioxidanter samt en grønnere farve.

Efter matcha bladene er høstet, bliver de dampet og tørret. Derefter bliver bladene stenmalet til et fint pulver og derved bevares matchaens smag og alle den næringsstoffer.

SÅDAN LAVER DU DEN PERFEKTE KOP

  • 2 gram matcha kommes i en skål. Sæt altid straks låget på dåsen igen, så ilten ikke forsvinder fra theen.
  • 1 dl vand varmes op til 80-85 grader. Denne temperatur er perfekt til at piske pulveret i. Er vandet varmere, så kan theen ændre smag.
  • Pisk pulveret op med et Chasen piskeris. Blandingen skal piskes i bevægelser der ligner et M.
  • Ønsker du at drikke matchaen som the, så hælders yderligere 200ml vand i.
  • Ønsker du at lave en Matcha latte (som på cafeerne), så varmes  200ml. mælk eller anden plantebasseret drik. Her er mest brugt havredrik fordi den tilfører en dejlig sødme fra havren som passer utrolig godt til matcha.

 

Du kunne også være interesseret i...