Ceylon

kr.99,00

Ceylon the fra Sri Lanka.  Denne the har en kraftig og ret stærk krydret smag.

Farven i koppen bliver mørk gylden.

Description

CEYLON

Ceylon the som denn har en kraftig og ret stærk krydret smag. Farven i koppen bliver mørk gylden.

Ceylon er en generel betegnelse for the der er dyrket på Sri Lanka.

Ceylon the OP (Orange Pekoe), hvilket betyder at plukningen består af at plukke knoppen og de 2 øverste blade. Efter plukningen lægges bladene ud til iltning, så den til sidst fremstår som fine tynde skud.

SORT THE
Sort the er nok mest kendt for den klassiske Earl Grey. Men den kommer i mange varianter. Den fremstilles af de grønne blade på thebusken. De rulles og får lov til at ligge og ilte. Herved bliver bladede mere og mere mørke. Når bladene har fået den ønskede farve, stoppes iltningsprocessen ved at riste bladene. Under fermenteringen reagerer bladenes cellesaft med luftens ilt og opnår dermed den rigtige aroma. Under fermenteringen styres udvikling i aromaen med temperatur og luftfugtighed. Fermenteringen eller iltningen starter så snart bladene rulles og stoppes igen ved at starte tørring af bladene, ved opvarmning.

Sort the har et højt indhold af koffein.

Sort the er den the der gennemgår den længste proces, før den er klar til at blive nydt og smager desuden fortrinligt med med mælk.

KUN DET BEDSTE

The er bestemt en stor del af vores sortiment. Kaffeporten er nemlig ikke kun kaffe, men også en verden af the. Vi har et stort udvalg af flere typer, og vi har bestræbt os på at finde de bedste til vores kunder.

Vi har et stort udvalg af hvid, sort, rød og grøn, men også en flere forskellige urteblandinger.
Vi udvælger nøje, hvilke vi ønsker at sælge og vægter kvaliteten meget højt.
Vi sætter pris på de rene theer, men har mange spændende blandinger, hvis din drik gerne må smage af lidt mere og få et twist.

BRYGNING AF THE

  • Hæld noget af det varme vand i kanden så det dækker bunden og skyl siderne godt. Lad det stå lidt inden du hælder det ud.
  • Kom the blade i et filter eller pose.
  • Anbring filter eller pose i kanden.
  • Hæld vandet langsomt over the bladene og lig låg på kanden.
  • Efter den anbefalede trækketid tages filter eller pose op af kanden. Dette er for at forhindre garvesyren i at fortrænge theens oprindelige smag.

 ingredienser:

Sort the*

*= Fra økologisk landbrug

Trækketid: 3-5 min.

Vandtemperatur: 100 grader

Dosering: 2g. pr. 200ml. vand.

Hos KAFFEPORTEN finder du også et udvalg af thekander