Bacanha sirup – hasselnød økologisk

kr.99,00

Bacanha sirup –  hasselnød økologisk er en virkelig smagsfuld oplevelse som vil fuldende din kaffe helt perfekt.

Kommer i en utrolig smuk flaske.

Indeholder 400 ml.

Beskrivelse

BACANHA SIRUP – HASSELNØD  ØKOLOGISK

Baanha sirup – hasselnød økologisk er en enkel og smuk flaske. Dens smag er intens og af koncentrat af frugt fra hasselnøddetræet. Dens udtalte nøddeagtige smag er enkel, naturlig og dens duft har en subtil sødme.

Bacanha sirup –  hasselnød økologisk er en virkelig smagsfuld oplevelse som vil fuldende din kaffe helt perfekt.

Op til 20 drinks for 1 flaske

Indhold: 400ml.

Vægt: 820g.

LIDT OM BACANHA

Bacanha blev grundlagt i 2013 og er et mærke, der er specialiseret i fremstilling af økologiske kvalitetsvarer. Firmaet er dannet af et passioneret og kreativt team der udvikler og fremstiller sirupper nær Paris i Frankrig.

Deres primære værdi er at udvikle kvalitet og udvælger nøje økologiske kvalitetsvarer, hvilket er ned til at give deres produkter en helt særlig smagssignatur.

Læs mere om http://www.bacanha.com

KAFFE I KAFFEPORTEN

I Kaffeporten fører vi mange varianter af kaffebønner, men  også fra flere risterier. Særligt kan vi anbefale Huehuetenango. som har skønne noter af pekannødder, cacao og chokolade.

Bacanha sirup – karamel økologisk er en virkelig smagsfuld oplevelse som vil fuldende din kaffe  rutine virkelig godt. Og så kommer den endda i en meget smuk flaske.

Den vil være en perfekt gaveide sammen med en pose kaffebønner.

Sirupper bruges i både varme og kolde drikke, men er nærmest et must i din iskaffe.  Denne sirup passer dog særlig godt til  caffe latte eller cappucino.

Iskaffe. Til brygning af iskaffe, kan du  anvende en hvilken som helst bryggemetode. Efter brygningen nedkøles kaffen, eksempelvis ved at den blandes med flødeis, hvis det skal være mere lækkert og kaffen skal have mere fylde. Og selvfølgelig fuldendes med sirup.

Den mere klassiske er den de fleste kender; nemlig med isterninger, mælk, sirup og espresso.

Rigtig god fornøjelse!
Ingredienser: Rørsukker,* vand*, naturlig  HASSELNØD* aroma*, koncentreret citronsaft*.  *= Fra økologisk landbrug

Allergener: Nødder.

Du kunne også være interesseret i...