Thermokop Matte Black 380ml

DKK179,00

Thermokop fra Aya&Ida er det bæredygtige valg, når du er på farten.

Kategori:

Beskrivelse

THERMOKOP MATTE BLACK 380ML.

Thermokop Matte Black 380ml.

Med thermokop fra Aya&Ida har det aldrig været nemmere at være på farten med omtanke for miljøet. Vores CUP2GO er praktisk og smuk, og også et bæredygtigt alternativ til engangskrus med plastiklåg. Med koppen ønsker vi, at gøre det nemt for vores kunder at træffe bæredygtige valg i deres hverdag, og samtidig gøre det med stil. Hos AYA&IDA tror vi nemlig på, at “little by little, a little becomes a lot”.

Koppen bærer mange funktioner, og med dens praktiske låg som nemt kan åbnes og lukkes med én hånd, kan den bruges i mange hverdagssituationer. Både når du tager hjemmefra med kaffen, eller hvis du får din kaffe lavet hos din lokale kaffebar. Koppen er også yderst praktisk til køreturen, da låget har en praktisk klik-knap, så det nemt kan åbnes og lukkes med én hånd.

Med CUP2GO thermokoppen fra Aya&Ida kan du trygt nyde dine varme drikke på farten.

CUP2GO koppen er let og enkel at betjene med kun en hånd. Låget åbnes ved blot at flippe låget op, og når koppen er lukket slutter den 100% tæt. Det betyder også at du trygt kan ligge den ned i tasken og tage din kop med dig overalt.

CUP2GO ligger perfekt i hånden. Den vejer kun 220 gram og bliver dermed hurtigt din nye bedste ven, når du skal på tur.

Vi har gennem en lang periode udviklet og gennemtestet termokoppen, og er kommet frem til en kop der giver dig mulighed for ikke at gå på kompromis med kvaliteten, et Unikt og lækkert dansk design og så lever den op til alle vores testpersoners strenge krav til den perfekte termokop.

For hver solgte Cup2GO donerer AYA&IDA Foundation 100 liter rent vand til børn i nød igennem UNICEF.

Thermokop Matte Black 380ml

Information:

Kapacitet 380 ml

Åbning 8,5 cm

Højde 14,5 cm

Vægt 220 g

Du kunne også være interesseret i...