Sale

The hætte – offwhite med blade

kr.300,00

The hætte – offwhite med blade i blå og beige.

Thevarmeren er foret med det samme bomuldsstof indvendig og vil pynte på ethvert festligt anrettet bord.

1 på lager

Kategorier: , Tags: , ,

Beskrivelse

THE HÆTTE – OFFWHITE MED BLADE

The hætte – offwhite med blade i blå og beige. Tevarmeren er foret med det samme bomuldsstof indvendig Der er to fyld mellem de to stoffer, det ene er i bomuld og det andet er isolerende i polyester.

The hættener  meget dekorativ og festlig  og den vil pynte på ethvert bord såvel morgenbordet eller når eftermiddagstheen skal serveres.

Stof: The hætte 57% polyester 41% bomuld og 2% lurex

Fyld 1/ 100% bomuld og fyld 2/ er antibakteriel polyester beklædt med en aluminium coated polyetylen film

Vask:  30 grader med neutral sæbe. Må ikke renses.

Mål; ca B 35cm x  H 30cm

 

KAFFEPORTEN

Hos os i Kaffeporten ligger vi stor vægt på kvalitet og vi har et stort udvalg af forskellig the. Vi udvælger nøje, hvilke vi vil sælge og har efterhånden fået et bredt udvalg af rød, hvid, grøn og sort the og adskillige urteblandinger. Og selvfølgelig den populære matcha.

Vores egen favorit er denne:  Kaffeportens Favorit The

Ligeledes finder du et bredt udvalg af støbejernskander. Både de klassiske kander,  men også farvede i flere varianter og smukt dekorerede.

Se  F.eks. denne Jixian støbejernskande

LISBETH LANGE

Lisbeth Lange har designet denne smukke the hætte. Hun er uddannet på Couture skole i Paris og har efterfølgende arbejdet indenfor modebranchen i både Paris og Danmark.

Idag udvikler hun sit eget design fra et liv på landet. Det er livet ude landet og særligt glæden ved dyr som inspirerer hende til de mange designs af både dyre og – blomstermotiver. Udover disse dejlige design arbejder hun også med ensfarvede puder og grafiske mønstre.

Lisbeth Lange laver design til boliger og altid lægges der høj vægt på kvalitet. Og alle stoffer er af de lækreste kvaliteter.

Udover the hætter finder du i Lisbeth Langes sortiment også: puder, plaider, tæpper, kosmetikpunge og meget mere.

 

 

 

Du kunne også være interesseret i...