The hætte med palmeblade

kr.395,00

The hætte med palmeblade er lavet i et kraftigt beige/grønt stof med motiver af palmeblade  i mange farver og forneden har den en kant af grøn uld.

The hætten er meget dekorativ og festlig og vil holde din the varm længe. Der er et fyld i bomuld og et andet fyld i isolerende polyester, som sørger for at din the holder sig varm.

 

1 på lager

Kategorier: ,

Beskrivelse

THE HÆTTE MED PALMEBLADE

The hætte med palmeblade er lavet i et kraftigt beige/grønt stof med motiver af palmeblade  i mange farver og forneden har den en kant af grøn uld og stroppen er også lavet i det beige/grønne stof. Indvendig er der grøn uld.

The hætten er meget dekorativ og festlig og vil holde din the varm længe. Der er et fyld i bomuld og et andet fyld i isolerende polyester, som sørger for at din the holder sig varm.

Mål: The hætten måler ca. 35cm i bredden og ca. 30cm i højden, så den passer til mange the kander. The hætten pynter på ethvert bord, når du serverer the.

Stof; 50% uld 25% polyester 25% bomuld

Fyld 1/ er i 100% bomuld og fyld 2/ er antibakteriel polyester beklædt med en aluminium coated polyetylen film.

Vask: Uldvask 30 grader med neutral sæbe. Må ikke renses.

 

KAFFEPORTEN

Hos os i Kaffeporten ligger vi stor vægt på kvalitet og vi har et stort udvalg af forskellig the. Vi udvælger nøje, hvilke vi vil sælge og har efterhånden fået et bredt udvalg af rød, hvid, grøn og sort the og adskillige urteblandinger. Og selvfølgelig den populære matcha.

Vores egen favorit er denne:  Kaffeportens Favorit The

Ligeledes finder du et bredt udvalg af støbejernskander. Både de klassiske kander,  men også farvede i flere varianter og smukt dekorerede.

Se  F.eks. denne Jixian støbejernskande

LISBETH LANGE

Lisbeth Lange har designet denne smukke the hætte. Hun er uddannet på Couture skole i Paris og har efterfølgende arbejdet indenfor modebranchen i både Paris og Danmark.

Idag udvikler hun sit eget design fra et liv på landet. Det er livet ude landet og særligt glæden ved dyr som inspirerer hende til de mange designs af både dyre og – blomstermotiver. Udover disse dejlige design arbejder hun også med ensfarvede puder og grafiske mønstre.

Lisbeth Lange laver design til boliger og altid lægges der høj vægt på kvalitet. Og alle stoffer er af de lækreste kvaliteter.

Udover the hætter finder du i Lisbeth Langes sortiment også: puder, plaider, tæpper, kosmetikpunge og meget mere.

 

 

 

Du kunne også være interesseret i...