Sale

Støbejernskande Chengdu 0,7L

kr.299,00

Støbejernskanden Chengdu er en enkel og smuk kande i farven lilla.

Det er en robust kande der holder din the varm længe og kan indeholde 700ml. Desuden skænker den virkelig godt.

Med til the kanden følger en si af rustfrit stål.

1 på lager

Beskrivelse

STØBEJERNSKANDE CHENGDU

Støbejernskanden Chengdu er en enkel og smuk kande i farven lilla. Det er en robust kande der holder din the varm længe og kan indeholde 700ml. Med til the kanden følger en si af rustfrit stål.

STØBEJERNKANDENS HISTORIE

Støbejerns thekander blev oprindelig opfundet i det gamle Kina. Senere blev de indført til Japan, hvor man videreudviklede the kanderne. Så de blev både praktiske og dekorative håndværks stykker. Og blev til det vi kender i dag. Gennem en særlig kemisk behandling, fjernes urenheder fra støbejernet i løbet af behandlingsprocessen. En fin belægning af sort emalje tilføres, til forebyggelse af rustdannelser.
Hvis der skulle komme små rustletter på kanden, så kan de fjernes med lidt olivenolie eller solsikkeolie. Kom lidt af olien på en tør klud og gnid på pletten.

HVILKEN KANDE?

Hvilken type kande skal man vælge? Skal det være støbejern, glas, keramik eller porcelæn? Der er ikke en type kande der er bedre end andre, men rigtig mange former og udtryk. Og det er helt op til dig at vælge, hvad du synes bedst om. Støbejernskanderne holder godt på varmen, men til gengæld kan man se theens smukke farve i en glaskande.

Med denne støbejernskande – Chengdu får du en følgesvend i mange år, hvis ikke for livet hvis du passer godt på den og plejer den. Det er en virkelig robust kande og ikke mindst virkelig flot!

Find også andre modeller f.eks. denne Støbejernskande – purple

GODE RÅD:

  • Skyld din nye støbejernskande grundigt igennem med kogende vand et par gange før du laver the i den.
  • Undgå opvaskemiddel. Skyld den med varmt vand og brug eventuelt en børste.
  • Efter vask, sørg da for at kanden er helt tør inden du sætter låg på.
  • Opvaskemaskine: ALDRIG
  • Microovn: ALDRIG
  • For at theen kan holde sig varm så længe som muligt, anbefales det at skylde kanden i kogende vand inden du brygger theen.

 

Du kunne også være interesseret i...