Gaveæske – sort – lille

kr.199,00

Flot, sort æske med låg fyldt med; nødder, the, en plade chokolade og tre raw bites.

Kategori:

Beskrivelse

GAVEÆSKE FRA KAFFEPORTEN

Med en gaveæske kan vi  hjælpe dig med at glæde dine nærmeste. Med en gavekurv fra os er du sikret en personlig gave som er af højeste kvalitet. Og intet slår glæden ved at give en gave. Hvad enten lejligheden er fødselsdag, bryllup, jubilæum , til mors dag, fars dag. Eller om du bare vil glæde en helt særlig person med en smagsfuld oplevelse. Så står vi klar til at hjælpe. Vi ligger selvfølgelig også gerne et kort ved med en personlig hilsen fra dig.

I hovedstadsområdet leverer vi gerne din kurv direkte til døren hos den der skal forkæles og ellers sender vi selvfølgelig med GLS. De fleste kurve bliver pakket flot ind i cellofan som er lavet af majsstivesle for ikke at belaste vores miljø for voldsomt og vores gavebånd er lavet af genbrugsplast. Vi har dog også flotte sorte æske som egner sig rigtig godt, hvis gaven skal sendes.

Til jul har vi flere slags kurve med alle vores lækre julevarer og dem har vi altid i flere prisklasser, så der altid er en der passer til dit behov.

I butikken vil du altid selv kunne sammensætte gavekurve, så du får lige nøjagtig det i som du ønsker. Eller du kan finde inspiration her på siden.

Ønsker du at bruge gavekurve til firmagaver og skal bruge et større antal, så bestil gerne i god tid, da alle kurve bliver pakket på bestilling med helt friske varer.

Vi glæder os til at lave den særlige kurv til dig.

DENNE GAVEÆSKE

I denne gaveæske som er den lille størrelse af gaveæskerne, finder du lækkerier til en hyggelig stund med the og chokolade og passer fint til 1-2 personer.

Gaveæsken er perfekt at sende, så den kan komme rundt i hele landet til dem du gerne vil glæde. Forsendelse tager 1-3 dage.

Du kunne også være interesseret i...