Udsolgt

Påskeæg mælkechokolade

kr.90,00

Ballonæg med 100 gram 32% mælkechokolade,

I gaveæske.

Ikke på lager

Kategori:

Beskrivelse

PÅSKEÆG MÆLKECHOKOLADE

Påskeæg mælkechokolade er et virkelig fint ballonæg af ren mælkechokolade. Ægget er et rigtig godt bud på en gave til børn.

Anker chokolade er en skøn verden af flot, fyldt chokolade. Vi har valgt deres produkter fordi det er af
den fineste kvalitet og de er ikke bange for nye og utraditionelle smags sammensætninger. Hos Anker Chokolade laver de chokolade med kærlighed og det kan smages. Alt fra dem er håndlavet, da de ikke tror på, at store maskiner kan gøre arbejdet lige så godt. Så alt fra start, hvor skallen er støbt til slut, hvor de pensles på toppen, der har det været i kvalificerede hænder.

PÅSKE I KAFFEPORTEN

Påske er lig med forårets komme, lune solstråler og forårsblomster der pibler frem. Og midt i alt det kommer påske. Med chokoladeæg i alle afskygninger som man får lys til at forkæle sine nærmeste med.

I år i Kaffeporten har vi håndlavede påskeæg fra Anker Chokolade og Xocolatl. Det er de fineste, anderledes og farverige æg i flere varianter.

Hos os finder du altid den rette gave både til børn og voksne.

PÅSKEÆGGETS HISTORIE

For 100-150 år siden kendte man også til påskeæg. Dog ikke som chokolade-, sukker- eller konfektæg, men mest som almindelige hønseæg. Man kogte disse æg og farvede med naturfarvemidler som f.eks. løgskaller og så dekorerede man dem selv ved f.eks. at ridse æggene i skallen på de farvede æg eller ved at tegne mønstre.

Senere har man lavet chokolade æg i alle afskygninger. Mest populært er nok de flotte fyldte påskeæg, men også de såkaldte ballonæg som er en chokolade skal af ren chokolade som særligt er populære blandt børn.

Lad dig også inspirere af vores andre påskeæg Stor æggebakke

Ingredienser:

Kakaomasse, MÆLKEPULVER, rørsukker, kakaosmør, solsikkelecithin, vaniljeekstrakt, spinatpulver, spirulina

 

Opbevares køligt ved højst 18 grader
Kan indeholde spor af mælk og nødder

Højde 12,7 cm
Bredde 8,0 cm
Dybde 8,0 cm
Vægt 100 gram

Du kunne også være interesseret i...