Udsolgt

Kaffe julekalender ØKO

kr.499,00

Kaffe julekalender øko er vores egen julekalender, hvor du finder 24 poser med forskellig økologisk kaffe af høj kvaliete.

Alle poser er med ventil og zip-lås.

Bestil allerede nu din kaffe julekalender.

Ikke på lager

Kategori:

Beskrivelse

KAFFE JULEKALENDER ØKO

Kaffe julekalender øko er vores egen julekalender, hvor du finder 24 poser med forskellig økologisk kaffe af høj kvalitet.

Vi har gjort os umage for at finde de bedste og meget forskellige bønner, så der er noget til enhver smag og bryggemetode. Hvis du elsker at udforde dine smagesanser, så er denne julekalender lige noget for dig. Ren forkælelse og en god mulighed for at finde din næste favorit kaffe.

Alle poser er med ventil og zip-lås.

BRYGGEMETODER

Espresso adskiller sig fra almindelig kaffe ved at være mere koncentreret både i smag og konsistens, og den har et fint lag gyldent skum på toppen. Dette lag kaldes på italiensk for “crema”. Smagen kan ændres på finheden og ristningen af kaffen, hvor hårdt kaffen stampes, hvilket vand, hvilke bønner og hvilken kaffemaskine, der anvendes, kan man ændre markant på smagen af espressoen.

Slow brew kaffe er hvor man hælder kaffe op i et filter og hælder varmt vand (92 °C-100 °C) igennem med cirkulære bevæhelser. Tidligere anvendtes Madam Blå til denne metode, i dag bruger man Chemex eller Hario. En kaffemaskine automatiserer denne proces. Som regel har kaffemaskinen en indbygget varmeplade, så kaffen kan holde sig varm.

Stempelkaffe laves ved, at varmt vand (ikke kogende) hældes over groft malet kaffe i en stempelkande. Efter 3-5 min. sænkes stemplet ned, så kaffegrumset bliver skilt fra væsken. Det skal dog bemærkes at kaffegrumset ikke bliver skilt helt fra kaffen, og at der derfor fortsat bliver brygget.

Koldbrygget kaffe (engelskCold brew coffee) er en kaffedrik, hvor brygningen foregår uden varmt vand og i adskillige timer. Koldbryg skal ikke forveksles med iskaffe der brygges med varmt vand og nedkøles.

JUL I KAFFEPORTEN

Hos Kaffeporten glæder vi os altid til julen og vi pynter også altid flot op med gran og juletræer med lys på i den mørke tid. Og selvfølgelig er der masser af julegodter at finde i butikken. Foreksempel året juleegris fra Anker Chokolade.

Vi ønsker dig god jul og god fornøjelse med vores kaffe julekalender.

Du kunne også være interesseret i...