Udsolgt

Julekurv 5 – Luksus

kr.999,00

Julekurv 5 luksus er den største af vores julekurve og er fyldt med vin, forskellig slags chokolade, nødder og andre godter.

Enkelte varer kan erstattes pga. udsolgt.

Billedet er til inspiration, varerne pakkes i flot gaveæske.

Ikke på lager

Kategorier: ,

Beskrivelse

JULEKURV FRA KAFFEPORTEN

Julekurv 5 er en af de største af vores julekurve.

Vi vil gerne hjælpe dig med at glæde dine nærmeste. Med en gavekurv fra os er du sikret en personlig gave som er af højeste kvalitet. Og intet slår glæden ved at give en gave. Hvad enten lejligheden er fødselsdag, bryllup, jubilæum , til mors dag, fars dag eller om du bare vil glæde en helt særlig person med en smagsfuld oplevelse i julen.  Så står vi klar til at hjælpe. Vi ligger selvfølgelig også gerne et kort ved med en personlig hilsen fra dig.

I hovedstadsområdet leverer vi gerne din kurv direkte til døren hos den der skal forkæles og ellers sender vi selvfølgelig med GLS i hele landet.

I butikken vil du altid selv kunne sammensætte gavekurve, så du får lige nøjagtig det i som du ønsker. Eller du kan finde inspiration her på siden.

Ønsker du at bruge gavekurve til firmagaver og skal bruge et større antal, så bestil gerne i god tid, da alle kurve bliver pakket på bestilling med helt friske varer.

Vi glæder os til at lave den særlige kurv til dig.

Denne julekurv er af den mindste størrelse. Den er smukt pakket ind  med rødt silkepapir og med rødt bånd i æske.

Denne luksus gavekurv  er fyldt med vin, kaffe, julethe,  og chokolade af den bedste slags. Samt andre godter.

Julekurvene er i salg fra november, men vi tager gerne imod bestillinger allerede nu. Lav en bestilling og noter gerne hvornår du skal bruge kurven.

Billedet er til inspiration og varerne kan variere.

Anden størrelse finder du her: Julekurv 4

 

 

Du kunne også være interesseret i...