Udsolgt

Juleaftens The

kr.65,00

Sort jule the.

Den har en skøn sødme fra tonkebønner og juleduft af nelliker som leder tankerne hen på gløgg.

Pose med 100g.

 

Ikke på lager

Kategorier: , ,

Beskrivelse

JULEAFTENS THE

Juleaftens the er en sort jule the. Den har en skøn sødme fra tonkebønner og juleduft af nelliker som leder tankerne hen på gløgg.

LIDT OM THE….

GRØN THE

Grøn the er måske en af de mest populære typer. Efter høst af de grønne blade på thebusken er eneste forarbedning at de tørres. Derved bevares et stort indhold af vitaminer og mineraler. Desuden har den et lavt indhold af koffein.

Grøn the er kendt for sin rene smag, smukke farve og gode egenskaber. De grønne the blade dyrkes i plantager mange steder i Sydøstasien, hvor de høstes og efterbehandles. Grøn the er et rent naturprodukt, og betegnes ofte som ’den originale the’

Den grønne the produceres mange steder i Sydøstasien, men på vidt forskellig vis. I Kina er de traditionelle produktionsmetoder stadig meget udbredte, særligt hos de små producenter der lader theen tørre på måtter udenfor under solens stråler

HVID THE

Hvid the kommer fra Kina og er en af de mest udsøgte typer af the  og det er også den reneste og mindst forarbejdede af slagsen. Den har en flot lys farve og indeholder meget lidt koffein. Den består af friske skud fra thebusken og plukkes tidligt på året før den blomstrer. Efter høst dampes bladede let og tørres derefter indtil det naturlige vandindhold fordamper. Selve høsten foregår kun nogle få dage om året og derfor er den også en af de mest kostbare the typer.

En klassisker indenfor hvide theer er Pai Mu Tan fra Fujian. Den har dunede knopper med en meget harmonisk gylden og gråhvid glans.

KUN DET BEDSTE

The er bestemt en stor del af vores sortiment. Kaffeporten er nemlig ikke kun kaffe, men også en verden af the. Vi har et stort udvalg af flere typer, og vi har bestræbt os på at finde de bedste til vores kunder.

Vi har et stort udvalg af hvid, sort, rød og grøn, men også flere forskellige urteblandinger.
Vi udvælger nøje, hvilke vi ønsker at sælge og vægter kvaliteten meget højt.
Vi sætter pris på de rene theer, men har mange spændende blandinger, hvis din drik gerne må smage af lidt mere og få et twist.

BRYGNING AF THE

  • Hæld noget af det varme vand i kanden så det dækker bunden og skyl siderne godt. Lad det stå lidt inden du hælder det ud.
  • Kom the blade i et filter eller pose.
  • Anbring filter eller pose i kanden.
  • Hæld vandet langsomt over the bladene og lig låg på kanden.
  • Efter den anbefalede trækketid tages filter eller pose op af kanden. Dette er for at forhindre garvesyren i at fortrænge theens oprindelige smag.

Hos Kaffeporten finder du også et udvalg af thekander. 

Juleaftens the ingredienser:

Sort the*, malede tonkabønner*(4%), nelliker*, kardemomme*  og naturlig aroma.

*= Fra økologisk landbrug

Indeholder koffein.

Dosering; 2g. pr. 200ml vand.

Trækketid: 3-4 min.

vandtemperatur: 100 grader.

Du kunne også være interesseret i...