Holder til piskeris

kr.89,00

Grå porcelæns holder til Chasen piskeris.

Er god til at holde formen på piskeriset og sørger for at forlænge levetiden på dit piskeris.

Beskrivelse

HOLDER TIL PISKERIS

Holder til piskeris er i grå porcelæns og passer til Chasen piskeris.

Den er god til at holde formen på piskeriset og sørger for at forlænge levetiden på dit piskeris og holder børsterne i den rigtige form.

MATCHA

Matcha the kaldes tit for DET GRØNNE GULD. Simpelthen fordi smagen er så delikat og er derfor noget af den dyreste the der findes. Den bliver altid brugt til the ceremonier i japan og på japansk betyder matcha, kværnet the.

Matcha inderholder koffein og er kendt for sin opkvikkende effekt. Og netop derfor anbefales det heller ikke at drikke matcha i op til 3 timer før sengetid.

SÅDAN DYRKES MATCHA

Landmænd i Japan dyrker matcha theplanter i skyggen. Det er med til at øge produktionen af koffein og giver et højere indhold af antioxidanter samt en grønnere farve end almindelig grøn the.

Efter matcha bladene er høstet, bliver de dampet og tørret. Derefter bliver bladene stenmalet til et fint pulver og derved bevares matchaens smag og alle dens næringsstoffer.

DET HAR DU BRUG FOR

  • En måle ske
  • Et Chasen piskeris
  • En skål. Der findes mange forskellige udgaver af japanske matcha- skåle.

DEN PERFEKTE KOP

  • 1g matcha pulver kommes i en skål. Sæt altid staks låget på dåsen igen, så ilten ikke forsvinder fra theen.
  • 1 dl vand varmes til 80-85 grader. Denne temperatur er perfekt til at piske pulveret i. Er vandet varmere, så kan theen ændre smag.
  • Pisk pulveret op med et Chasen piskeris. Blandingen skal piskes i bevægelser der liger et M.
  • Ønsker du at drikke matcha som the, så hælder du 200ml. vand i.
  • Ønsker du at lave en matcha latte ( som på cafeerne), så varmer du 200ml. mælk eller anden plantebaseret drik. Her er mest brugt havredrik fordi den tilfører en dejlig sødme fra havren som passer utrolig godt til matcha.

HOLDER TIL PISKERIS

Materiale: Porcelæn

Højde: 7cm.

Efter vask af piskeriset sættes det i holderen. Det er med til at holde formen på Chasen piskeristet og børsterne bliver holdt i den rigtige form.

Du kunne også være interesseret i...