Hario V60 Buono 120 Kedel 1,2L VKB-120HSV

kr.499,00

Vandkedel i rustfrit stål fra japanske Hario.

Kan indeholde 1,2L

1 på lager

Kategorier: ,

Beskrivelse

Hario V60 Buono 120 Kedel 1,2L VKB-120HSV

Vandkedel i rustfrit stål fra japanske Hario.  Kedlen bruges til kontrolleret og ensartet ophældning af vand i filtre med kaffe. En uundværlig partner til din Hario V60 filterholder, Chemex eller anden dryp-kaffe. Kanden har en svanehals, der giver dig fuld kontrol over dit vandflow, som er meget vigtigt, når du brygger V60.  Buonokanden kan benyttes på stort set alle varmekilder: Gas, induktion, glaskeramiske kogeplader, almindelige ældre komfurer og halogen varmekilder.

Værk opmærksom på at dit induktionkogeplade og kanden kan connecte inden brugen af kanden. Man kan altid teste dette ved at tænde sit induktionkogeplade, og sætte kanden på, og så skal kogepladen sige en gentagende tikkelyd. Siges lyden ikke, passer kanden desværre ikke til jeres induktionskogeplade. (Det er meget forskelligt fra producent af induktionskogeplader hvordan de skal connecte med produkter.)

Ved brug på induktionskomfur, kan kedlen godt støje lidt, hvis der er skruet helt op for effekten på komfuret, hvilket ikke skader kedlen, men hvis man vil undgå det kan man skrue et par trin ned.

Der kan på nogle låg, være en lille “smeltning”/”afskæring” på selve låghåndtaget. Dette har ingen betydning for produktets brug, men det er noget der kan forkomme i produktionen.

 

Selve kanden med låg på, vejer ca. 424g

Kan indeholde 1,2L

Du kunne også være interesseret i...