Udsolgt

Drikkeflaske Cool Grey 750ml.

DKK199,00

Drikkeflasken fra Aya&Ida er det bæredygtige valg, når du er på farten.

Ikke på lager

Kategori:

Beskrivelse

DRIKKEFLASKE COOL GREY 750ML.

Drikkeflaske i stor størrelse. Perfekte at have med på familieturen og også de flotteste!

Det har aldrig været nemmere at være på farten med omtanke for miljøet. Vores drikkeflaske er praktisk, smuk og et bæredygtigt alternativ til engangskrus. Med koppen ønsker vi at gøre det nemt at træffe bæredygtige valg i vores hverdag, og samtidig gøre det med stil. Hos AYA&IDA tror vi på, at de små bæredygtige valg vi tager i vores hverdag, kan være med til at gøre en forskel.
Med AYA&IDA-drikkeflasken ønsker vi, at vores kunder skal drikke med stil, mens de hjælper planeten med at trække vejret.

Den bæredygtige drikkeflaske holder dine drikke perfekt kolde i 24 timer og varm i 12! Drikkeflasken er fremstillet i 1. klasses fødevaregodkendt rustfrit stål 18/8. Perfekt på farten uanset om du har the, kaffe, lemonade eller iskoldt vand i din flaske, da flasken hverken modtager eller afgiver smag. Selv på indersiden af låget har du den rustfrie stål!

Drikkeflasken tåler opvaskemaskine og passer under i de fleste kopholdere.
Hold dine drikke perfekt kolde i 24 timer og varm i 12! Fremstillet i 1. klasses fødevaregodkendt rustfrit stål 18/8. Perfekt på farten uanset om du har te, kaffe, lemonade eller iskoldt vand i din flaske, da den ikke afgiver smag.

Dine drikkevarer er IKKE i kontakt med plastik , så du skal aldrig bekymre dig om BPA, kemi eller hormonforstyrrende stoffer. Hvert produkt er laboratoriecertificeret til at opfylde eller overgå LFGB (food contact grade testing). AYAIDAs produkter er sunde for dig og for vores planet!

BONUS: Lavet så den kan holde for livet – fyld den, og det er 900 gange bedre for miljøet i stedet for at købe en plastikflaske!

Drikkeflaske Cool Grey 750ml.

Kapacitet 750 ml
Åbning 3,6 cm
Diameter 7 cm
Højde 28,5 cm
Vægt 360 g

Denne flaske er fremstillet med powdercoating, hvilket betyder, at flasken er mere ru i overfladen samt mere hårdfør.

Du kunne også være interesseret i...