Chocolate Orange

DKK79,00

Dåse med 250g.

Chocolate orange fra Marc&Kay er en skøn chokolade drik som du kan lave derhjemme. Varm chokolade drik med lækker orange smag.

Kategori:

Beskrivelse

CHOCOLATE ORANGE

Chocolate orange er en skøn drik fra Marc&Kay som du kan lave derhjemme. Varm chokolade drik med lækker orange smag.

Choco orange ingredienser: Rørsukker*, cacaopulver*( 42%), naturlig orange aroma(1%)

*Fra certificeret økologisk landbrug.

Kan indeholder spor af mælk og nødder.

Vegansk og glutenfri.

OPSKRIFT:

  • Rør 25g chokolade pulver i 250ml. varm mælk eller plantebaserede drikke (max.80 grader).
  • Nyd din kop med orange chokolade!

En anden lækker varm drik kunne være 100% cacao.

CHOKOLADE

Med sin intense smag, elegante udseende og oveni købet meget velduftende, så er chokolade en helt overdådig sanseoplevelse, som de fleste falder for. Enten om det er som flydende drik, massive plader eller lækre fyldte stykker, så er der noget for enhver smag.

CHOKOLADENS HISTORIE

Helt tilbage til det fjerde århundrede efter kristi fødsel, navngav Mayaerne kakaotræet. De troede på at træet tilhørte guderne og at kakaofrugterne der voksede på træet, var gudernes gave til mennesket.

Sådan startede det hele og kakaofrugterne blev hurtigt omdannet  til den flydende drik som vi kender. Senere er kakao også blevet brugt som valuta og hurtigt fandt spanierne ud af at organisere flere plantager, for at optimere udbyttet.

Senere blev man opmærksom på den energi og kraft som man mente var i chokoladen. Man drak den blandt andet til bryllupsceremonier og krigere fik kakao presset i små tabletter med på togt.

Senere igen  brugte man chokolade i madlavning og op i det attenhundrede tallet blev det også brugt som medicin. Franske læger mente blandt andet, at med chokolade kunne man kurere kroniske sygdomme og knuste hjerter…

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Du kunne også være interesseret i...