Udsolgt

Champagne Trøffel økologisk

kr.89,00

Champagne trøflerne er lavet af lækker mælkechokolade som indeholder et lækkert center af champagne- ganache fyld.

Fra prisvindende Cocoa Loco.

Æske med 100g.

Ikke på lager

Kategori:

Beskrivelse

CHAMPAGNE TRØFFEL

Champagne trøffel er lavet af lækker mælkechokolade som indeholder et lækkert center af champagne- ganache fyld. Kuglerne er håndrullet og dyppet i mælkechokolade.

Cocoa Loco er en prisvindende virksomhed som prudercerer økologisk og Fairtrade kvalitets chokolade.

CHOKOLADE

Med sin intense smag, elegante udseende og oveni købet meget velduftende, så er chokolade en helt overdådig sanseoplevelse, som de fleste falder for. Enten om det er som flydende drik, massive plader eller lækre fyldte stykker, så er der noget for enhver smag.

CHOKOLADENS HISTORIE

Helt tilbage til det fjerde århundrede efter kristi fødsel, navngav Mayaerne kakaotræet. De troede på at træet tilhørte guderne og at kakaofrugterne der voksede på træet, var gudernes gave til mennesket.

Sådan startede det hele og kakaofrugterne blev hurtigt omdannet  til den flydende drik som vi kender. Senere er kakao også blevet brugt som valuta og hurtigt fandt spanierne ud af at organisere flere plantager, for at optimere udbyttet.

Senere blev man opmærksom på den energi og kraft som man mente var i chokoladen. Man drak den blandt andet til bryllupsceremonier og krigere fik kakao presset i små tabletter med på togt.

Senere igen  brugte man chokolade i madlavning og op i det attenhundrede tallet blev det også brugt som medicin. Franske læger mente blandt andet, at med chokolade kunne man kurere kroniske sygdomme og knuste hjerter…

DYRKNING OG FORARBEJDNING

Kakaobønnen vokser i store frugter og trives bedst i tropiske egne. Bønnerne tages ud af frugten og gennemgår en fermenteringsproces og derefter tørres de i op til 20 dage.

For at bønnerne kan udvikle smag og aroma skal de nu ristes og derefter males bønnerne til det fine pulver som vi kender.

REN CHOKOLADE

Vi kender alle den ren mørke chokolade også kendt som bittersød. Her er det foretrukne at kakaomasse procenten er mellem 60-80.

Mælkechokolade har en procent omkring de 40 og er derfor ikke lige så bitter som mørk chokolade.

Hvid chokolade har ingen kakaomasse og derfor ingen bitterhed overhovedet.

KAFFE TIL CHOKOLADE

At drikke kaffe til chokolade kan være en af de største nydelser. Kaffeporten anbefaler Cajamarca – økologisk til en god kop kaffe.

Ingredienser:

MÆLKEchokolade indeholdende kakaotørstof minimum* 73% &MÆLKEtørstof *minimum 21% (sukker*, kakaosmør*, sødmælkspulver*, kakaomasse*, vaniljepulver*), fløde*, champagne* (4,7%).

*= Fra økologisk landbrug

Produceret i England

Næringsindhold pr. 100g:

Energi 2273kJ
Energy 537kcal
Fedt 37g
– Mættede fedtsyrer 23g
Kulhydrat 42g
– Sukkerarter 41g
Protein 6,1g
Salt 0,2g

Allergener: Chokolade bliver produceret i køkken, hvor der forefindes; MÆLK, SOJA, NØDDER, GLUTENHOLDIGE KORNPRODUKTER  og ÆG.

Æsken indeholder 100g.

Du kunne også være interesseret i...