Ankers Klassikere

DKK180,00

Denne gaveæsker indeholder vores mest klassiske stykker – og 4 af hver. Gaveæsken indeholder:

4 * Amarena kirsebær / Prunus Nigra kirsebærvin / São Tomé 66% mørk chokolade

4 * Saltkaramel / cashewnødder / pistacie / Ecuador 70% mørk chokolade
4 * Marcipan / havtorngele / havtornflager / Grand Cru hvid chokolade

4 * Nougat / sort sesam / saltede Piemonte hasselnødder / 32% mælkechokolade

Kategori:

Beskrivelse

ANKERS KLASSIKERE FRA ANKER CHOKOLADE

Ankers Klassikere er en skøn æske med 16 styk håndlavet chokolade. Der er fire styk af hver, så den er god at dele.

En skøn verden af flot, fyldt chokolade. Vi har valgt deres produkter fordi det er af
den fineste kvalitet og de er ikke bange for nye og utraditionelle smags sammensætninger. Hos Anker Chokolade laver de chokolade med kærlighed og det kan smages. Alt fra dem er håndlavet, da de ikke tror på, at store maskiner kan gøre arbejdet lige så godt. Så alt fra start, hvor skallen er støbt til slut, hvor de pensles på toppen, der har det været i kvalificerede hænder.

CHOKOLADE

Med sin intense smag, elegante udseende og oveni købet meget velduftende, så er chokolade en helt overdådig sanseoplevelse, som de fleste falder for. Enten om det er som flydende drik, massive plader eller lækre fyldte stykker, så er der noget for enhver smag.

CHOKOLADENS HISTORIE

Helt tilbage til det fjerde århundrede efter kristi fødsel, navngav Mayaerne kakaotræet. De troede på at træet tilhørte guderne og at kakaofrugterne der voksede på træet, var gudernes gave til mennesket.

Sådan startede det hele og kakaofrugterne blev hurtigt omdannet  til den flydende drik som vi kender. Senere er kakao også blevet brugt som valuta og hurtigt fandt spanierne ud af at organisere flere plantager, for at optimere udbyttet.

Senere blev man opmærksom på den energi og kraft som man mente var i chokoladen. Man drak den blandt andet til bryllupsceremonier og krigere fik kakao presset i små tabletter med på togt.

Senere igen  brugte man chokolade i madlavning og op i det attenhundrede tallet blev det også brugt som medicin. Franske læger mente blandt andet, at med chokolade kunne man kurere kroniske sygdomme og knuste hjerter…

DYRKNING OG FORARBEJDNING

Kakaobønnen vokser i store frugter og trives bedst i tropiske egne. Bønnerne tages ud af frugten og gennemgår en fermenteringsproces og derefter tørres de i op til 20 dage.

For at bønnerne kan udvikle smag og aroma skal de nu ristes og derefter males bønnerne til det fine pulver som vi kender.

REN CHOKOLADE

Vi kender alle den ren mørke chokolade også kendt som bittersød. Her er det foretrukne at kakaomasse procenten er mellem 60-80.

Mælkechokolade har en procent omkring de 40 og er derfor ikke lige så bitter som mørk chokolade.

Hvid chokolade har ingen kakaomasse og derfor ingen bitterhed overhovedet.

FYLDT CHOKOLADE

De smukke, små stykker som alle er en overraskelse findes med alverdens fyld og med tiden er de blevet mere elegante og meget flotte i deres udseende.

Man har altid lavet flotte gaveæsker med fyldte chokolader. De bruges til gaver til enhver lejlighed og bliver altid modtaget med store smil.

En anden flot æske kunne være Ankers stykker.

Ankers klassikere: INGREDIENSER:

Kakaomasse, MÆLKEPULVER, rørsukker, kakaosmør, solsikkelecithin, vaniljeekstrakt, invertsukker, sorbitol, NOUGATHASSELNØDDER, sort sesam, flormelis, PISKEFLØDESMØR, pistacie pasta, salt, CASHEWNØDDERMARCIPAN, havtornjuice, havtornflager, citronsyre, kirsebærvin, kirsebær, sukker, glukose-fruktose sirup, kirsebær juice, Konserveringsmiddel (SVOVLDIOXID), E100, E120, E141, E171, E330
Opbevares køligt ved højst 18 grader
Kan indeholde spor af mælk og nødder

Du kunne også være interesseret i...