Udsolgt

Ankers Brød

DKK99,00

Æske med  3 varianter af brød:

1 * 45 gram nougatbrød med mælkechokolade og hasselnødder

1 * 45 gram marcipan / nougatbrød med hvid chokolade samt kandiseret ingefær og passionsfrugt

1 * 45 gram marcipan brød med mørk chokolade, cashewnødder samt appelsinskal

Ikke på lager

Kategori:

Beskrivelse

ANKERS BRØD FRA ANKER CHOKOLADE

Ankers Brød kan være en fin lile værtindegave eller til den lille opmærksomhed.

En skøn verden af flot, fyldt chokolade. Vi har valgt deres produkter fordi det er af
den fineste kvalitet og de er ikke bange for nye og utraditionelle smags sammensætninger. Hos Anker Chokolade laver de chokolade med kærlighed og det kan smages. Alt fra dem er håndlavet, da de ikke tror på, at store maskiner kan gøre arbejdet lige så godt. Så alt fra start, hvor skallen er støbt til slut, hvor de pensles på toppen, der har det været i kvalificerede hænder.

CHOKOLADE

Med sin intense smag, elegante udseende og oveni købet meget velduftende, så er chokolade en helt overdådig sanseoplevelse, som de fleste falder for. Enten om det er som flydende drik, massive plader eller lækre fyldte stykker, så er der noget for enhver smag.

CHOKOLADENS HISTORIE

Helt tilbage til det fjerde århundrede efter kristi fødsel, navngav Mayaerne kakaotræet. De troede på at træet tilhørte guderne og at kakaofrugterne der voksede på træet, var gudernes gave til mennesket.

Sådan startede det hele og kakaofrugterne blev hurtigt omdannet  til den flydende drik som vi kender. Senere er kakao også blevet brugt som valuta og hurtigt fandt spanierne ud af at organisere flere plantager, for at optimere udbyttet.

Senere blev man opmærksom på den energi og kraft som man mente var i chokoladen. Man drak den blandt andet til bryllupsceremonier og krigere fik kakao presset i små tabletter med på togt.

Senere igen  brugte man chokolade i madlavning og op i det attenhundrede tallet blev det også brugt som medicin. Franske læger mente blandt andet, at med chokolade kunne man kurere kroniske sygdomme og knuste hjerter…

DYRKNING OG FORARBEJDNING

Kakaobønnen vokser i store frugter og trives bedst i tropiske egne. Bønnerne tages ud af frugten og gennemgår en fermenteringsproces og derefter tørres de i op til 20 dage.

For at bønnerne kan udvikle smag og aroma skal de nu ristes og derefter males bønnerne til det fine pulver som vi kender.

REN CHOKOLADE

Vi kender alle den ren mørke chokolade også kendt som bittersød. Her er det foretrukne at kakaomasse procenten er mellem 60-80.

Mælkechokolade har en procent omkring de 40 og er derfor ikke lige så bitter som mørk chokolade.

Hvid chokolade har ingen kakaomasse og derfor ingen bitterhed overhovedet.

FYLDT CHOKOLADE

De smukke, små stykker som alle er en overraskelse findes med alverdens fyld og med tiden er de blevet mere elegante og meget flotte i deres udseende.

Man har altid lavet flotte gaveæsker med fyldte chokolader. De bruges til gaver til enhver lejlighed og bliver altid modtaget med store smil.

Den optimale opbevaring for al chokolade er ved en temperatur mellem 10-16 grader og fugtigheden bør ligge mellem 60-70 procent.

Anred bud på en god lille gave kunne være Ankers bløde hjerter.

Ankers brød:

INGREDIENSER:
Kakaomasse, MÆLKEPULVER, rørsukker, kakaosmør, solsikkelecithin, vaniljeekstrakt, NOUGATHASSELNØDDER, flormelis, MARCIPANCASHEWNØDDER, appelsinskal, kandiseret ingefær, passionsfrugtpulver
Opbevares køligt ved højst 18 grader
Kan indeholde spor af mælk og nødder
Højde 2,9 cm
Bredde 11,9 cm
Dybde 11,9 cm
Vægt 135 gram

Du kunne også være interesseret i...