Om

KAFFEPORTEN

Kaffeporten er vores lille butik som ligger på Amagerbrogade 13. Her sælger vi coffee to-go og en hel del andet. Bønnerne vi har valgt til vores kaffe kommer fra det colombianske højland. Kaffen har en dejlig fylde med afdæmpet syrlighed, som tiltaler de fleste.
Vi bestræber os på, at alle vores varer skal være af den bedste kvalitet og primært økologisk.

Udover kaffe finder du masser af andet godt i vores butik. Blandt andet chokolade af fineste kvalitet, som primært kommer fra Anker Chokolade. Kaffebønner i pose som er ristet hos NordhavnCoffee  Roasters og flere slags gavekurve.

Til din kaffe på gåturen har vi også coffee-to-go kopper fra AYA&IDA. Når du har din egen kop med, så sparer du 3,- på din kaffe. 

THE

Som noget nyt har vi fået mange slags the. Der er næsten 30 forskellige slags at vælge imellem. Du finder både de rene sorte, grønne og hvide theer, men osåg rigtig mange spændende blandinger og urtetheer. Udover the har vi også rigtig meget tilbehør til din the som foreksempel denne skønne støbejernskande. Eller den klassiske Chemex kande til din kaffe. fine krus, thesier og andet tilbehør.

Er du glad for matcha, så skulle du prøve den vi har på hylden. Hos os finder du også alt hvad du skal bruge for at lave den helt perfekte kop matcha. Vi har en smuk skål, chasen ris og måleske.

På vores webshop finder du hele sortimentet.

GAVEKURVE

Vi laver mange slags gavekurve og er der ikke lige den gavekurv du søger, så kontakt os endelig. Eller kig gerne forbi butikken på Amagerbrogade 13, når du er i nærheden!

Til jul og påske laver vi særlige kurve med hyggelige sæsonvarer. Dem vil du også altid kunne finde her på vores webshop.

Skal du bruge et større antal, modtager vi gerne din bestilling i god tid.

 

Easysoftonic